Arcer Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Drodzy moi, zakupiłem ja dziś śliczną Diversion 900. Co tu dużo gadać - wygoda, kardan, kufry. Aha, i wygoda! :-). Foteczki ciągle z ogłoszenia, ale wrzuciłem na BikePics, o, tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojkar Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 No w koncu sie doczekales :). Mam nadzieje, ze nie dlugo zobacze na zywo i next smigansko bedzie na Twojej nowej maszynie. Gratuluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.051 Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Gratuluje Arcer!GPZ zmienił właściciela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fcziom Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Gratuluje udanego zakupu! :lalag: Firmowe kufry....mhhhmm miodzio :bigrazz: pzdr :P Quote http://bikepics.com/members/fcziom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcer Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 GPZ zmienił właściciela?Kilkadziesiąt minut wcześniej :-). Nowy właściciel pewnie niedługo zawita na forum w poszukiwaniu informacji, z ktorych tak naprawdę większość mu się nie przyda. Maszyna była w bardzo dobrej kondycji. Firmowe kufry....mhhhmm miodzioAle jednak, produkowane przez Krausera. W dodatku, nie miałem jeszcze okazji ich wypróbować, a centralny jest w rzeczywistości bocznym Kappy :banghead: Ale Dywersja jest naprawdę fajną maszynką... Jest nieziemsko wygodna, w wiraże wchodzi jak rowerek :banghead:, przyspiesza jak lokomotywa... no, i spala też podobnie :bigrazz:. Niestety, zawieszenie jest wygodne, więc niezbyt dobrze trzyma w nierównych zakrętach. Albo przywyknę, ale zrezygnuję :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Kilkadziesiąt minut wcześniej :-). Nowy właściciel pewnie niedługo zawita na forum w poszukiwaniu informacji, z ktorych tak naprawdę większość mu się nie przyda. Maszyna była w bardzo dobrej kondycji. No i jestem :biggrin: GPZ jak na swoj wiek i przebieg jest naprawdę zadbany. Nie żałuje ze go kupiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts