Arcer Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Drodzy moi, zakupiłem ja dziś śliczną Diversion 900. Co tu dużo gadać - wygoda, kardan, kufry. Aha, i wygoda! :-). Foteczki ciągle z ogłoszenia, ale wrzuciłem na BikePics, o, tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No w koncu sie doczekales :). Mam nadzieje, ze nie dlugo zobacze na zywo i next smigansko bedzie na Twojej nowej maszynie. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gratuluje Arcer!GPZ zmienił właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gratuluje udanego zakupu! :lalag: Firmowe kufry....mhhhmm miodzio :bigrazz: pzdr :P Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 GPZ zmienił właściciela?Kilkadziesiąt minut wcześniej :-). Nowy właściciel pewnie niedługo zawita na forum w poszukiwaniu informacji, z ktorych tak naprawdę większość mu się nie przyda. Maszyna była w bardzo dobrej kondycji. Firmowe kufry....mhhhmm miodzioAle jednak, produkowane przez Krausera. W dodatku, nie miałem jeszcze okazji ich wypróbować, a centralny jest w rzeczywistości bocznym Kappy :banghead: Ale Dywersja jest naprawdę fajną maszynką... Jest nieziemsko wygodna, w wiraże wchodzi jak rowerek :banghead:, przyspiesza jak lokomotywa... no, i spala też podobnie :bigrazz:. Niestety, zawieszenie jest wygodne, więc niezbyt dobrze trzyma w nierównych zakrętach. Albo przywyknę, ale zrezygnuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kilkadziesiąt minut wcześniej :-). Nowy właściciel pewnie niedługo zawita na forum w poszukiwaniu informacji, z ktorych tak naprawdę większość mu się nie przyda. Maszyna była w bardzo dobrej kondycji. No i jestem :biggrin: GPZ jak na swoj wiek i przebieg jest naprawdę zadbany. Nie żałuje ze go kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi