grzesiek78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, moze ktos posiada taki kask ? http://moto.allegro.pl/item409074842_kask_...modular_ii.html jakoś mało informacji znalazłem o tej firmie, a powiem szczerze ze po przymiarce w sklepie wydaje sie być całkiem w porządku, będę wdzięczny za opinie użytkowników każdego kasku tej firmy. pozdrawiam Grzesiek Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez bluntmeeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schutzstaffel Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 a wiec... sa to kaski produkowane przez firme Nitro, calkiem niezlej jakosci.. nawet bardzo dobrej jak za taka cene. sam jezdze w kasku nitro od kilku lat i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dzieki za odpowiedz, widzę ze firma praktycznie nieznana skoro tak mało opinii na tak dużym forum ;)No nic, mam nadzieje ze usłyszę jeszcze jakieś opinie pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ten kask sprzedaje ktoś z Wa-wy, umów się i zobacz na żywo. W tej kasie jeżeli całość sprawia w miarę solidne wrażenie i przesadnie nie trzeszczy od trzymania w rękach to można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 a nie lepiej dolozyc (albo juz nawet za ta sama cene) i kupic sprawdzonego airoh s55 czy jakos tak? Ja mam takiego i jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi