Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie.niestety zmiana czasowa i zmeczenie mnie powaliła wiec musiałem ucziekać :/no i 2 flaszki nierozpite zostaly... wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Pytanie z retorycznych: Klaudiusz byl ??? :flesje: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Belgu.. no niestety kilku zawodników się nie pojawiło (nie, nie mówię o Klaudiuszu :D ) a część pojawiła się na moto.. więc sam dwóm nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ała.... moja głowa... :D Oj fajnie było :clap: Do domu dotarłam ok.6-przynajmniej już dzienne jeździły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ała.... moja głowa... :offtopic: Oj fajnie było :) Do domu dotarłam ok.6-przynajmniej już dzienne jeździły :) to gdzies Ty jeszcze byla? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 o dzizas... Aska :icon_mrgreen:o 6am to ja wstalem, bo moj organizm byl pewien ze jest 8am i domagal sie pojscia do pracy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ała.... moja głowa... :( Oj fajnie było :crossy: Do domu dotarłam ok.6-przynajmniej już dzienne jeździły :lalag: Łomatko! Na piechotę przez Łomianki chyba :icon_mrgreen: Ech... żem się nie domyślił że taka impra :lalag:... mogłem po odstawieniu mojej dziewczyny jeszcze na 23.30 dotrzeć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 to gdzies Ty jeszcze byla? :buttrock:Na ognisku, mój Drogi :icon_rolleyes: Finałowa piątka zwinęła się tuż przed 5 rano :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Na ognisku, mój Drogi :icon_rolleyes: Finałowa piątka zwinęła się tuż przed 5 rano :buttrock: brrrr.... zimno i komary .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 po 16godzinnym locie finałowa piątka o 5am musiała by mnie zanieść do domu.. a kruszynką nie jestem. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 kurcze i nie bylem :bigrazz: zarzekam sie na przyszly razpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czołem :D Kabacki znajdek wita wszystkich i jeszcze raz dziękuje za podwózkę :icon_mrgreen: Ognicho było zajefajnie. Mam nadziej że następnym razem nie zabłądzę i zdążę poznać resztę towarzystwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi