Monitor Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Witam wszystkich. Teraz już mogę się czuć w pełni forumowiczem. Od tygodnia stoi w garażu DS 1100 clasic2006 rok 21000 km czarna. Zdjęcia tuż tuż. Na razie latam z papierkami więc dosiadam tylko po osiedlu, i już ją kocham nad życie. :icon_rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 to multistrada miała jakąś wersję classic..? ;>chyba, że kupiłeś xvs1100... tak czy inaczej gratulacje :icon_rolleyes:jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszJ Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 witam nowego posiadacza DS i gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz9139 Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Witam wszystkich. Teraz już mogę się czuć w pełni forumowiczem. Od tygodnia stoi w garażu DS 1100 clasic2006 rok 21000 km czarna. Zdjęcia tuż tuż. Na razie latam z papierkami więc dosiadam tylko po osiedlu, i już ją kocham nad życie. :notworthy: Nareszcie sie pochwaliles :clap: . To tez sie pochwale, ze odbylem tym DS XVS 1100 jazde pröbnä :crossy: Grzegorz- ladna "czarnulka" ;-). Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monitor Posted August 13, 2008 Author Share Posted August 13, 2008 (edited) Nareszcie sie pochwaliles :biggrin: . To tez sie pochwale, ze odbylem tym DS XVS 1100 jazde pröbnä :notworthy: Grzegorz- ladna "czarnulka" ;-). Pozdro I to jako pierwszy, za co jestem Ci wdzięczny to multistrada miała jakąś wersję classic..? ;>chyba, że kupiłeś xvs1100... tak czy inaczej gratulacje :biggrin:jsz Bardzo dziękuję i tak tak, XVS 1100 :buttrock: I na dodatek widzę że pochwaliłem się dwa razy, ups. witam nowego posiadacza DS i gratki dzięki i do zobaczenia mam nadzieję Edited August 13, 2008 by Monitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts