MateuszW Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Witam.Mam problem z Honda MTX 80...jezdziłem wszystko normalnie i nagle zaczeła być słaba pod górę na początku myślałem że ją zatarłem a pozniej że łapie lewe powietrze ponieważ mam ułamaną cześć od gaznika tam gdzie nachodzi na szpilkę i zaklejoną silikonem...pożniej jak czyściłem silnik zobaczyłem że świeca jest nie dokręcona i myślałem że dla tego jest słaba i nie ma kompresji dokręciłem ja zrobiłem nową uszczelkę pod gaznik i jest to samo...nawet silnik chodzi inaczej ma inny dzwięk i jest słaba....Czy mogły popękać pierścienie i dlatego tak jest? Co to może być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_dh Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Sprawdzales kompresje ? Kopka chodzi luzno ? Gaznik wyregulowany ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 a dzwoni ?? Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts