Hajo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Może koleżanka chciała, żebyśmy wrócili do tematu, a nie spamowali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jak można zostać członkiem L.S.M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ostatnio stała się to sprawa bolesna... Może nowi członkowie się wypowiedzą. Jak zaczniesz z nami jeździć to ktoś Ci w pewnym momencie podsunie deklaracje do podpisania, zupełnie dobrowolnie, bez żadnego przymusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 i własnie to jest najwiekszy problem:wojewodzka nazwa :/ nasze wojewko jest sporaśne i ludzie z poza LBN i blizszych okolic nie bardzo maja jak dołączać. mogę prosić o liste czlonków na okres bierzący? oczywista na PW lub gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 WITAM! W chwili obecnej mamy martwy sezon związany z brakiem wyjazdów na moto ale to nie znaczy ,że nic się nie dzieje w temacie moto. Czuję nieodpartą potrzebę stworzenia planu działania na Sezon MOTOCYKLOWY 2009 tzn szkolenia,kursy ,imprezy masowe, wyjazdy i to ,co potrzebne jest do prawidłowego funkcjonowania L.S.M. Nie chcę nikomu ,nic narzucać jednakże pewne obowiązki są. Ważne sprawy to między innymi: 1. Przyjmowanie nowych Członków do Stowarzyszenia w sytuacji,gdy osoba nie jest nikomu znana i mieszka w dużej odległości od Lublina. Powinniśmy wyjaśnić na jakich zasadach można stać się LSM- owiczem. 2. W temacie szkoleń,kursów --- istnieje potrzeba przedstawienia argumentów osobom niezorientowanym dlaczego informując o tego typu przedsięwzięciach piszemy lub mówimy ,że pierwszeństwo na liście ma L.S.M Jest jeszcze kilka ważnych tematów do poruszenia ale myślę ,że to już na spotkaniu. Nie chcę aby postrzegano Nas jako Grupę ludzi, którzy izolują się od innych, obnoszą się byciem w L.S.M. Nie potrzebne są nieporozumienia. Ani wśród ludzi należących do Stowarzyszenia ani w kontaktach z niezrzeszonymi lub osobami należącymi do innych Grup, Klubów etc. Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 WITAM! Informuję ,że jako Stowarzyszenie posiadamy do ogólnej dyspozycji numer telefonu wraz z aparatem telefonicznym. Numer tel. 0- 509-039-145. Powiadamianie o spotkaniach, kursach czy inne rozmowy służbowe etc prowadzić można z tego numeru. Jest już konto w INTELIGO oraz złożone zostały dokumenty do nadania numeru NIP dla Stowarzyszenia. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) :crossy: Witam zapraszam na naszą Oficjalna stronę Lsm-u :crossy: http://lsm.org.pl/ Edytowane 6 Maja 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 fajnie bylo... cos sie chyba rozpadlo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 fajnie bylo... cos sie chyba rozpadlo :/ Nawet tak nie mów :icon_exclaim: Miejmy nadzieję, że wszystko toczy się prawidłowym torem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Merhu rozwaliło?Może i Wam sie rozwaliło nie wiem, ale znam lekarstwo-> trzeba sie zintegrować porządnie:) myślę że teraz temat sam sie powinien rozwinąć. to tyle w mojej kwesti lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 fajnie bylo... cos sie chyba rozpadlo :/ Przestań jojczyć... W tym sezonie faktycznie było mało zgrania i wyjazdów wspólnych, ale bez przesady :) Jedni się zalochali inni mieli swoje zajęcia, które kolidowały i to wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Buenas Tardas! Oj tam sie zaraz rozpadlo wielce... Po fajki musialem wyjechac, a ze daleko to co ja na to poradze. Ale w poniedzialek juz jestem wiec moge smigac gdziekolwiek i na czymkolwiek. Mam nadzieje ze tylko sniegu ni ma. Niebieskie obudze ze snu i w droge. Daszbor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A przywiozles troche tych fajek dla nas ? :P W Kolumbii podobno taniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 JaceG, a cygara tam mają czy tylko koka i amfa :icon_mrgreen: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Hmm... A co wy w CBA sie o robote staracie? Bez adwokata (moze byc tez inny alkohol) nic nie powiem. P.S.Dzisiaj odpalilm motÓra po 156 dniach. Tu musze zaznaczyc ze nie mialem za bardzo czasu wiec zostawilem go tak jak stal (nawet jakies blotko sie czerwcowe znalazlo). Po minutowych mekach rozrusznika zaczal sie wydobywac pachnacy dymek. Az bylo zal dzwi od garazu otwierac zeby nie uciekal. Jutro chyba sie poturlac wypadne. Niema Boga...itd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi