Skocz do zawartości

LUBELSKIE STOWARZYSZENIE MOTOCYKLISTÓW

JOAŚKA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

i tu sie mylisz,

nic nie dublujemy, nie jestesmy tylko po to zeby smigac na torze, bedziemy pracowac i nad tym ale jest tez wiecej celow w naszej dzialalnosci, miedzyinnymi wspieranie akcji charytatywnych, promowanie bezpiecznego stylu jazdy a takze wspolna zabawa w fajnym gronie.

NIKOGO NIE DUBLUJEMY I NIE NAŚLADUJEMY

Jestesmy jedyna taka formacja motocyklowa w najblizszej okolicy

Panowie i Panie nie jesteście jedyna formacja w okolicy Lublina... nie chce sie wdawać w szczegóły, Wasz prezes już wie..., co do dublowania... i naśladowania... za późno...Rozejrzyjcie się!!! NIE JESTEŚCIE SAMI NA ULICACH!!!!

Edytowane przez OLO SGT. AT ARMS PANTHER FG

Wydaje mi się, że Aftysiowi bardziej chodziło o "Stowarzyszenie" mówiąc o "formacjach", przynajmniej ja to tak odbieram, bo wiemy, że jest nas (motocyklistów i grup) więcej, co było widać w czasie Mikołajek :)

Kolego OLO,

zapewne źle zrozumiałeś moją wypowiedź,

szanują Waszą grupę, lubię wasze zloty :) , ale nie to miałem na myśli.

Chodziło mi że jesteśmy jedyni jako prawne stowarzyszenie, będące tworem prawnym, posiadające osobowość prawna.

Wy jesteście Free Group, Wschodnia Grupa także, ale z tego co mi wiadomo nie posiadacie jako takiej osobowości prawnej i nie jesteście zarejestrowani w KRS

Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie

Nie chciałem urazić nikogo i wywołać niepotrzebnych sporów i podziałów.

Jeżeli ktoś poczuł się urażony, to proszę ten post potraktować jako przeprosiny.

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :cool: :crossy:

Edytowane przez aftys6

Zgadzam sie, dopiero składamy wniosek w KRS. Jednak tu się mylicie, 90% klubów tzn MC i FG posiada osobowość prawna zarejstrowana w KRS. Każda grupa, która miała kiedykolwiek i cokolwiek wspólnego z działalnością charytatywna jest zarejtrowana jako stowarzyszenie. Tego może i nie widać, nie słychać ale kluby motocyklowe czesto tak też działają... My również.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Witam, od niedawna jestem zarejestrowany na tym forum i czytam o L.S.M. i w związku z tym mam małe pytanko jak można o ile można dołączyć do tego stoważyszenie. Pozdrawiam.

Pewno w nowym roku będzie jakies piwko wspólne, przyjdziesz przedstawisz sie, poznasz pare osób i sie zobaczy z czasem :) Ale bedziesz musiał przejsc pasowanie na rycerza naszego kółka łowieckiego...

Zostało ono zapoczątkowane na śledziku w sobote < pamieta ktoś czy nie koniecznie :icon_mrgreen: ? >

Pozdro :)

A czy macie jakiś status ??

Jakiś regulamin, czy przyjmujecie każdego jak leci czy może macie jakieś metody selekcji ?

Dodam że w Lublinie mieszkam już jakiś czas a jeszcze nic o Was nie słyszałem :icon_razz:

statusu nie mamy ale może będzieesz zainteresowany STATUTEM :icon_mrgreen:

http://lsm.site90.com/index.php?option=com...id=72&Itemid=37

zajrzyj, poczytaj...

Wesołych! :smile:

Wyczytałem w STATUCIE coś o turystyce motocyklowej, to bardzo mnie interesuje.

Czy planujecie w nowym sezonie jakiś wyjazd, np góry, mazury, nad morze bo z chęcią bym sie przyłaczył.

Z mojej strony chciał bym zaproponować pustynie Błędowską :)

Z wyjazdów na nowy sezon to parę osób na początek chce się wybrać do Częstochowy, a co do dalszych innych wyjazdów to trzeba będzie coś zaplanować.

Częstochowę to ja odradzam, byłem już 2 razy i powiem szczerze że szkoda nerwów.

Tłumy jak diabli, każdy jedzie żeby się tylko pokazać, jak dla mnie kiepska organizacja.

Lepiej zaliczyć jakieś lokalne rozpoczęcie, mniej ludzi i klimat fajniejszy.

Jako że się na Podkarpaciu wychowałem to polecam Zakończenie / Rozpoczęcie w Małej, jeżdżę tam od początku.

Fajny swojski klimat, a i pojeździć można fajnie.

Pozdrawiam

enzo_m

WITAM!

Część już wie a pozostałych informuję,że złożone zostały do Sądu dokumenty mające na celu zarejestrowanie

LUBELSKIEGO STOWARZYSZENIA MOTOCYKLISTÓW.

Będziemy mieli więcej możliwości działania i Lublin wreszcie będzie miał swoją zorganizowaną Grupę.

Chcemy razem jeździć, bawić się i pomagać innym.

RAZEM MOŻEMY WIELE!!!!![/b]

O postępach w tworzeniu Stowarzyszenia będziecie Wszyscy na bieżąco informowani.

Nie ma znaczenia kto na czym śmiga,jaki ma staż na dwóch kołach i skąd jest.

Łączy Nas pasja i chęć robienia czegoś wspólnie.

Pozdrawiam --- Joaśka

PEES Mamy już logo. A wszystko zaczęło się od Radawca.I niech trwa :buttrock: :buttrock: :buttrock: