OLO SGT. AT ARMS PANTHER FG Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) i tu sie mylisz, nic nie dublujemy, nie jestesmy tylko po to zeby smigac na torze, bedziemy pracowac i nad tym ale jest tez wiecej celow w naszej dzialalnosci, miedzyinnymi wspieranie akcji charytatywnych, promowanie bezpiecznego stylu jazdy a takze wspolna zabawa w fajnym gronie. NIKOGO NIE DUBLUJEMY I NIE NAŚLADUJEMY Jestesmy jedyna taka formacja motocyklowa w najblizszej okolicy Panowie i Panie nie jesteście jedyna formacja w okolicy Lublina... nie chce sie wdawać w szczegóły, Wasz prezes już wie..., co do dublowania... i naśladowania... za późno...Rozejrzyjcie się!!! NIE JESTEŚCIE SAMI NA ULICACH!!!! Edytowane 12 Grudnia 2008 przez OLO SGT. AT ARMS PANTHER FG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że Aftysiowi bardziej chodziło o "Stowarzyszenie" mówiąc o "formacjach", przynajmniej ja to tak odbieram, bo wiemy, że jest nas (motocyklistów i grup) więcej, co było widać w czasie Mikołajek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Kolego OLO, zapewne źle zrozumiałeś moją wypowiedź, szanują Waszą grupę, lubię wasze zloty :) , ale nie to miałem na myśli. Chodziło mi że jesteśmy jedyni jako prawne stowarzyszenie, będące tworem prawnym, posiadające osobowość prawna. Wy jesteście Free Group, Wschodnia Grupa także, ale z tego co mi wiadomo nie posiadacie jako takiej osobowości prawnej i nie jesteście zarejestrowani w KRS Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie Nie chciałem urazić nikogo i wywołać niepotrzebnych sporów i podziałów. Jeżeli ktoś poczuł się urażony, to proszę ten post potraktować jako przeprosiny. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :cool: :crossy: Edytowane 12 Grudnia 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO SGT. AT ARMS PANTHER FG Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgadzam sie, dopiero składamy wniosek w KRS. Jednak tu się mylicie, 90% klubów tzn MC i FG posiada osobowość prawna zarejstrowana w KRS. Każda grupa, która miała kiedykolwiek i cokolwiek wspólnego z działalnością charytatywna jest zarejtrowana jako stowarzyszenie. Tego może i nie widać, nie słychać ale kluby motocyklowe czesto tak też działają... My również. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?acho Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam, od niedawna jestem zarejestrowany na tym forum i czytam o L.S.M. i w związku z tym mam małe pytanko jak można o ile można dołączyć do tego stoważyszenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam, od niedawna jestem zarejestrowany na tym forum i czytam o L.S.M. i w związku z tym mam małe pytanko jak można o ile można dołączyć do tego stoważyszenie. Pozdrawiam. Pewno w nowym roku będzie jakies piwko wspólne, przyjdziesz przedstawisz sie, poznasz pare osób i sie zobaczy z czasem :) Ale bedziesz musiał przejsc pasowanie na rycerza naszego kółka łowieckiego... Zostało ono zapoczątkowane na śledziku w sobote < pamieta ktoś czy nie koniecznie :icon_mrgreen: ? > Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 nie ma zadnych procedur ani koniecznych warunkow do spelnienia.jedynie musisz sie zachowywac jak czlowiek i nie siac chamstwa dookoła. nowe twarze bardzo mile widziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo_machine Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A czy macie jakiś status ?? Jakiś regulamin, czy przyjmujecie każdego jak leci czy może macie jakieś metody selekcji ? Dodam że w Lublinie mieszkam już jakiś czas a jeszcze nic o Was nie słyszałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dodam że w Lublinie mieszkam już jakiś czas a jeszcze nic o Was nie słyszałem :icon_razz: Bo L.S.M. oficjalnie działa od kilku miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A czy macie jakiś status ?? Jakiś regulamin, czy przyjmujecie każdego jak leci czy może macie jakieś metody selekcji ? Dodam że w Lublinie mieszkam już jakiś czas a jeszcze nic o Was nie słyszałem :icon_razz: statusu nie mamy ale może będzieesz zainteresowany STATUTEM :icon_mrgreen: http://lsm.site90.com/index.php?option=com...id=72&Itemid=37 zajrzyj, poczytaj... Wesołych! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo_machine Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wyczytałem w STATUCIE coś o turystyce motocyklowej, to bardzo mnie interesuje. Czy planujecie w nowym sezonie jakiś wyjazd, np góry, mazury, nad morze bo z chęcią bym sie przyłaczył. Z mojej strony chciał bym zaproponować pustynie Błędowską :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Z wyjazdów na nowy sezon to parę osób na początek chce się wybrać do Częstochowy, a co do dalszych innych wyjazdów to trzeba będzie coś zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo_machine Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Z wyjazdów na nowy sezon to parę osób na początek chce się wybrać do Częstochowy, a co do dalszych innych wyjazdów to trzeba będzie coś zaplanować. Częstochowę to ja odradzam, byłem już 2 razy i powiem szczerze że szkoda nerwów. Tłumy jak diabli, każdy jedzie żeby się tylko pokazać, jak dla mnie kiepska organizacja. Lepiej zaliczyć jakieś lokalne rozpoczęcie, mniej ludzi i klimat fajniejszy. Jako że się na Podkarpaciu wychowałem to polecam Zakończenie / Rozpoczęcie w Małej, jeżdżę tam od początku. Fajny swojski klimat, a i pojeździć można fajnie. Pozdrawiam enzo_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edyta2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 WITAM! Część już wie a pozostałych informuję,że złożone zostały do Sądu dokumenty mające na celu zarejestrowanie LUBELSKIEGO STOWARZYSZENIA MOTOCYKLISTÓW. Będziemy mieli więcej możliwości działania i Lublin wreszcie będzie miał swoją zorganizowaną Grupę. Chcemy razem jeździć, bawić się i pomagać innym. RAZEM MOŻEMY WIELE!!!!![/b] O postępach w tworzeniu Stowarzyszenia będziecie Wszyscy na bieżąco informowani. Nie ma znaczenia kto na czym śmiga,jaki ma staż na dwóch kołach i skąd jest. Łączy Nas pasja i chęć robienia czegoś wspólnie. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Mamy już logo. A wszystko zaczęło się od Radawca.I niech trwa :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie bardo rozumiem edycję postu aśki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi