Majusz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Te prezes, tylko żebyś nie stał się gburem jak zasiądziesz na stołek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jak sie stanie gburem to uruchomimy odpowiednie przepisy, zapisane w statucie i dokonamy zamachu stanu :icon_biggrin:ale przy piwku trzeba bedzie nad tym pospiskować :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dobrze prawisz synu :icon_biggrin: Pamiętaj że Niema Boga, jest MOTóRRRRR ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 aha dobra dzięki kolego przeczytałem temat może się pojawię na tym zlocie najlepiej MZ ajeżeli nie zdąże zarejestrować to chyba nie dam rady bo jawką to ciut od kijan jest drogi no ale zobaczymy jak nie wpadnę MZ lub Jawka to może przyjadę Transpedem :banghead: heh pzdrChłopie dasz radę jawką 50 przyjechać ja nie tyle kilometrów robiłem co ty masz do przejechania.Więc mówie jak nie zdążysz zarejestrować MZ to jedź jawką.Pozdro:) PS: Chciałem dopisać, że mialem Ogara 200 :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 PARUZEL no to się zobaczy :) wezmę ze sobą mapę i jakby co to wezmę ze sobą numery do wszystkich i zadzwonię jak nie dojadę :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) :icon_twisted: :icon_mrgreen: :biggrin: DO PARUZELA I ASTRA 115 PANOWIE POWIEM TAK TEN WASZ SPAM JUŻ MI DOKUCZA GG JEST OD TAKIEGO SPAMU NIE FORUM WIĘC POWIEM TAK ZAZNACZAJĄC ZE PROSZĘ !!!! DOŚĆ PISANIA BEZ SENSU BO BĘDZIE BAN PRZYKRO MI BARDZO ALE TAKIE SA PRAWA FORUM !!!!!!!! :wink: :spam: :bigrazz: :biggrin: WIĘC PROSZĘ SIĘ DOSTOSOWAĆ DO ZASAD FORUM DZIĘKUJĘ !!!! Edytowane 4 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 bo wasz niedoszły mod zacznie usuwać posty,ktore w temacie nic nie bedą wnosic.nie będą ani czescią jakiegos dowcipu,małej nabijanki lub ewentualnie jakiejsc sensownej dyskusji.to samo z resztą piplów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 i to jeszcze w takim ŚWIĘTYM temacie, który został przyklejony :P:P :):D :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dobrze prawicie owieczki moje najdroższe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 WITASKI! :D Mam przeogromną prośbę do Członków LSM.Otóż jeśli ktoś z Forum ma zamiar zmienić nicka na FM( oprócz Mikołaja i Majusza) to dajcie znać bo ja podałam Dominikowi listę osób do wpisania pod Logiem LSM a tu ciągle zmiana nicków.Teraz jest aktualna ale jeśli jeszcze nastąpią zmiany w nickach to znowu konieczne będą poprawki. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Dzięki Dominik za przyklejenie tematu LSMI jeszcze jedno.Proszę grzecznie PARUZELA I ASTRA 115 o nie klepanie postów na ilość bez uwzględnienia ich jakości bo to bez sensu i moderator będzie usuwał zanieczyszczenia.Piszcie z sensem a nie nabijacie liczbę postów. Chcecie pogadać- to na GG. LSM to nie jest kącik wzajemnej adoracji :banghead: Ograniczcie pisaninę do konkretów. Dzieciaki!!! Postarajcie się dostosować do innych bo robicie małe burdello w temacie LSM i innych też.I nie powielajcie postów innych użytkowników. Wyjaśniona sprawa - nie ma co powtarzać ( patrz temat Tabliczek z ksywką i wypowiedź Merh-a ). Pozdrawiam --- Joaśka :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja tak na marginesie i w kwestii formalnej chciałbym się zapytać, czy jest dostępny Statut Stowarzyszenia, najlepiej w formie elektronicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Joaśka nie zapomnij o mnie na liście dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja,z łaski pana admina Dominika,zgłosiwszy swą kandydaturę jako mod,zostać nim mogę.wszelakie prośby i zażalenija kierować bedziecie do mej persony.usuwanie zbednych i obrazliwych postów do mych obowiązków nalezeć będzie. nowym wspaniałym nabytkiem pochwalić się takoż wypada,jako żem dziś go przykleił i szerzy on dobre imię LSM po świecie.naklejiką zwie się on,a umiesczona na oparciu "cienia" została,tak by oczy nienawistnych przechodniów i dorożkarzy widzieć ją mogły.blyszczy się ona we słońcu,jako sztylet Hapczajkana gdy turków na stepach nim dźgał. i uprasza sie przybywających na forumowe stronice gosci o nie pisanie głupot totalnych we dziale tymże,na ktory wejsć zdołali i gdzie przeczytać dane im było te słowa. bądźcie pozdrowieni zacni LSM-owicze.AVE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja,z łaski pana admina Dominika,zgłosiwszy swą kandydaturę jako mod,zostać nim mogę.wszelakie prośby i zażalenija kierować bedziecie do mej persony.usuwanie zbednych i obrazliwych postów do mych obowiązków nalezeć będzie. nowym wspaniałym nabytkiem pochwalić się takoż wypada,jako żem dziś go przykleił i szerzy on dobre imię LSM po świecie.naklejiką zwie się on,a umiesczona na oparciu "cienia" została,tak by oczy nienawistnych przechodniów i dorożkarzy widzieć ją mogły.blyszczy się ona we słońcu,jako sztylet Hapczajkana gdy turków na stepach nim dźgał. i uprasza sie przybywających na forumowe stronice gosci o nie pisanie głupot totalnych we dziale tymże,na ktory wejsć zdołali i gdzie przeczytać dane im było te słowa. bądźcie pozdrowieni zacni LSM-owicze.AVE! noz ku*wa, naćpałes sie czy co ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 pieknie to napisał pięknie , on upojony miloscia do LSM'u jest :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi