JOAŚKA Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 WITAM! Część już wie a pozostałych informuję,że złożone zostały do Sądu dokumenty mające na celu zarejestrowanie LUBELSKIEGO STOWARZYSZENIA MOTOCYKLISTÓW.Będziemy mieli więcej możliwości działania i Lublin wreszcie będzie miał swoją zorganizowaną Grupę.Chcemy razem jeździć, bawić się i pomagać innym. RAZEM MOŻEMY WIELE!!!!![/b] O postępach w tworzeniu Stowarzyszenia będziecie Wszyscy na bieżąco informowani. Nie ma znaczenia kto na czym śmiga,jaki ma staż na dwóch kołach i skąd jest.Łączy Nas pasja i chęć robienia czegoś wspólnie. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Mamy już logo. A wszystko zaczęło się od Radawca.I niech trwa :biggrin: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 AVE MY !!!Niech sie dzieje wola nasza !!!Wszystkich niedoinformowanych ktorzy chca sie fajnie bawic, ozanc ciekawych ludzi, ktorzy zawsze sa chetni pomoc zapraszamy do dyskusji na forum i do kontaktu osobistego.Z nami nie da sie nudzic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) :clap: :clap: MOJE DROGIE LUDZIKI!!!!!!!!!! :icon_eek: Niniejszym ogłaszam,że: Lubelskie Stowarzyszenie Motocyklistówotwiera OFICJALNIE swoje podboje :flesje: :crossy: :buttrock: YES,YES,YES!!!Oklaski ,uściski dłoni,gratulacje i DO ROBOTY BRACIA I SIOSTRY :buttrock: A to nasze OFICJALNE LOGO: http://c.wrzuta.pl/wi11876/d2af2b59001e0f7...oK3cFcGvPN&ft=fAVE LSM :buttrock: PEES To pisałam ja --- Joaśka za pozwoleństwem węża mojego :) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Od Bałtowa czekałem na tą wiadomość :clap:Gratulacje dla Asi i Darka!! :buttrock: :buttrock: :) ( :buttrock: ?) Gratulacje dla nas wszystkich, nareszcie doczekaliśmy się grupy w Lublinie (tudzież w Lubartowie)!! :flesje: :crossy: :icon_eek: AVE LSMAVE MYAVE SZCZYPKA :clap: Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No nie ma co dobra robota :buttrock: :biggrin: Troche mnie nie było na forum a już tyle zmian i dokonań :) no no nie ma co :buttrock: Ja bardzo nie w temacie :crossy: ale do tego stowarzyszenia można sie zapisać czy coś ?? Bo chciałbym uczestniczyć w nim oczywiście jakbym mogł.... i coś porobić i pojeżdzić :cool: :biggrin: a ta stronka z logo mi nie wchodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To kiedy i gdzie opijamy ?? :buttrock: Duszki cos mowily o 6 wrzesnia?! A co do loga to moze warto pomyslec o jakis koszulkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No nie ma co dobra robota :icon_mrgreen: :icon_eek: Troche mnie nie było na forum a już tyle zmian i dokonań :buttrock: no no nie ma co :biggrin: Ja bardzo nie w temacie :icon_eek: ale do tego stowarzyszenia można sie zapisać czy coś ?? Bo chciałbym uczestniczyć w nim oczywiście jakbym mogł.... i coś porobić i pojeżdzić :) :wink: a ta stronka z logo mi nie wchodzi :(kazdy moze sie zapisywac nie ma barier wiekowych a tak naprawde to daleko wszystko poszlo a nastepny wypad powinien byc 13 wrzesnia na torze w lublinie wyscig starych motocykli a jeszcze chcialem zlożyć serdeczne gratulacje dla Aśki i Darka pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) :bigrazz: :icon_evil: :crossy: cosik z LOGO sie powiesiło ale juz chadza :) :) :) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 /.../nastepny wypad powinien byc 13 wrzesnia na torze w lublinie wyscig starych motocykli /.../ Zaczekaj chwile, bo PREZES wspominał o jakimś zaproszeniu na 13.09... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) 13 jedziemy jeno na weterana.chyba ze sie komus chce jechac na wole uhruską. policja organizuje tam swoj festyn rodzinny,zakonczenie lata czy jakos tak. wczoraj zem sie rozmowił z Joanną i stwierdzam co następuje:6 wrzesnia ma sie cos dziac na miejskim w ostrowie lubelskim. tego tez dnia mysle ze mozemy swietowac otwarcie stowarzyszenia.kolejna sprawa to koszulki ktore juz sa zamowione. koszt ok 30zł.mysle ze Joaśka sie nie obrazi jesli poproszę was o słanie rozmiarów i nicków jakie chcecie by widniały na koszulce. jakosc materiału gwarantowana.wydruku na koszulce takze. no.. i chyba tyle... 26 jak pogoda i zmiana da,to walimy na borki. ja ze swojej strony dziekowac przez neta nie bede.mam juz maly pomysł jak za to wszystko podziekowac. wiem juz kto moze nas reprezentowac i byc prezem :wink: to chyba oczywiste ;) co do ograniczeń - z tego co mi wiadomo to nie jezdza z nami skuterzaki. :icon_twisted: no trzeba pamietac ze noszac logo LSM zobowiazani jestesmy do konkretnego zachowania,a nie siania obory. w koncu reprezentujemy Stowarzyszenie jako całosc. nie chcemy miedzy nami ludzi pokroju mistrza z Lisowa. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 :clap: :clap: MOJE DROGIE LUDZIKI!!!!!!!!!! :wink: Niniejszym ogłaszam,że: Lubelskie Stowarzyszenie Motocyklistówotwiera OFICJALNIE swoje podboje :flesje: :crossy: :icon_razz: YES,YES,YES!!!Oklaski ,uściski dłoni,gratulacje i DO ROBOTY BRACIA I SIOSTRY :biggrin: A to nasze OFICJALNE LOGO: http://c.wrzuta.pl/wi11876/d2af2b59001e0f7...oK3cFcGvPN&ft=fAVE LSM :bigrazz: PEES To pisałam ja --- Joaśka za pozwoleństwem węża mojego :bigrazz: Witam widze ze sie cos chyba ruszylo z tym stowarzyszeniem i tak 3mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 elo :banghead: jak to stowarzyszenie dokładnie ma wyglądać, jakiś program , status i na jakich zasadach to domyślam się że dowiem się więcej na weteranach na torze :icon_evil: idea mi się podobie no i przyłączyć bym się deklarował na koszulkę bym się pisał z tymi rozmiarówkami to bywa różnie najlepiej podajcie długość i szerokość każdego rozmiaru no i jeśli ktoś by mógł to jakiś wzór tej koszulki , jeśli macie :evil: pozdro elo :wink: jak to stowarzyszenie dokładnie ma wyglądać, jakiś program , status i na jakich zasadach to domyślam się że dowiem się więcej na weteranach na torze :icon_eek: idea mi się podobie no i przyłączyć bym się deklarował na koszulkę bym się pisał z tymi rozmiarówkami to bywa różnie najlepiej podajcie długość i szerokość każdego rozmiaru no i jeśli ktoś by mógł to jakiś wzór tej koszulki , jeśli macie :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 zasady sa proste: nie szerzymy snobizmu i chamstwa.status jest długi i i tak sie z nim nie zapoznasz...nie zechce ci sie ;]wstep do stowarzyenia jest wolny. wydaje mi sie jednak ze bedziemy mieli jeszcze jedna zasadę-utrzymania spokoju na zlotach.nie potrzeba nam chyba złej opinii.nie moze byc mowy o prowokowaniu jakichs bojek czy inne głupoty.przynajmniej ja tak mysle.za cos takiego powinno byc wydalenie.oczywiscie jesli prowokator ma na sobie barwy LSMU. ja sie juz o zasadach nie rozpisuje,bo nie jestem do tego zobowiazany. to tylko moje przemyslenia co do ogolnikowych zasad w "stadzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ale czasem komus trzeba dac w modre;) Szczegolnie jesli sie o to prosi! Oczywiscie moglbym tu przytoczyc przyklad naszego slawnego kolegi z Bałtowa:P JEdnak tego nie zrobie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi