Roqwor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam.Wkrótce wybieram się oddać krew, niby nic wielkiego ale mam dość rzadką grupę krwi: A Rh- i jeśli jest ktoś potrzebujący bardzo chciałbym pomóc. Jeśli ktoś potrzebuje krew dla kogoś bardzo chętnie poproszę o zaświadczenie o oddaniu krwi dla konkretnej osoby i prześlę do potrzebującej osoby. Wiem, że nie każdy kto potrzebuje krwi zakłada od razu temat na forum więc zakładam swój. Przy okazji oddawania zapiszę się też na płytki krwi i zrobię badania szpiku kostnego aby wpisano mnie do rejestru dawców.Pomoc dla motocyklisty to dla mnie zaszczyt więc piszcie bez wahania na PW, gg: 4384069 lub po prostu napiszcie smsa lub zadzwońcie na numer 609 659 032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Szacun :icon_twisted: "niby nic wielkiego" ale niestety nie kazdy sie decyduje zrobic cos dla drugiego czlowieka Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 To powinna być raczej normalna rzecz, jak kolega napisał - ma rzadką grupę krwi. Każdy kiedyś może potrzebować krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roqwor Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Odświeżam temat. Znowu wybieram się oddać krew na dniach więc jeśli ktoś potrzebuje to służę pomocą. Numer gg i telefonu podany w pierwszym poście. Nie dzwońcie tylko rano i przed południem bo śpie :). Za to odbieram telefony do 3 w nocy. Nie krępujcie się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam. ale mam dość rzadką grupę krwi: A Rh- o krewniak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi