Kiczaty Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Witam! Ostatnio rozglądałem się po Hondzie CB 500 i Suzi GS 500 :) ale nie oto w tym temacie mi chodzi otóż gdy zerknąłem na Kawasaki ER 5 zauważyłem że one są znacznie tańsze niż Honda i Suzuki, więc mam dla was kilka pytań co do tego motorku. Czy ze względu dość sporej cenny miedzy ER a CB i GS, Kawasaki jest gorsze od konkurenci chodzi mi to głownie o awaryjność, jakie są różnice cenowe części do tych maszyn. No i ostatnie pytanie czy ER nadaje się na dłuższe wycieczki pow. 2 000 km ? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) tematów o tych motocyklach było sporo nie wiadomo czy zaraz jakiś mod tego w kosmos nie wywali ale co tamprzez ostatni rok zrobiłem tym motocyklem minimum 18tyś km więc mogę podzielić się wrażeniaminiewygodny (dla każdego -ja mam 172 ale nie pasuje także dla osoby ok 180 jak i 190cm wzrostu), japońce jakoś naprawdę do dupy ustawili trójkąt podnóżki/raczki kiery/kanapa (próbowaliśmy różnych pozycji kierownicy-bez rezultatu)sama kanapa to też dramat -dupa boli po godziniena dalsze wypady się nie nadaje głównie ze względy na powyższe no i ciężko się na niego spakować ja ogólnie jestem nastawiony na nie jeśli chodzi o kawy konstrukcyjnie z lat 80tych i 90tychale ta, która jeżdżę naprawdę mnie zaskakujeprzez ostatnie 30tyś km(w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy) nic się jej nie stało, żadnej konkretnej awariioczywiście jest na bierząco serwisowana i wymiany eksploatacyjne są robione w miarę na bierząco największym problemem są oryginalne części, na klosz tylnej lampy czekaliśmy minimum 2 miechy (motopoint budzyński poznań) Edited August 8, 2008 by konrad1f Quote Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts