wojcik_dan Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam. Kumpel poszukuje takiej Hondki jak w opisie. Kasa max. 11000tyś. Napisałem też rok 2001 bo może coś się znajdzie (chodź wątpię za te pieniądze). Koniecznie F4 lub wyżej. W Warszawie ewentualnie do 200km od stolicy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam. Kumpel poszukuje takiej Hondki jak w opisie. Kasa max. 11000tyś. Napisałem też rok 2001 bo może coś się znajdzie (chodź wątpię za te pieniądze). Koniecznie F4 lub wyżej. W Warszawie ewentualnie do 200km od stolicy.Pozdrawiam. mam na sprzedaż swoją f4 2000rdaj maila to prześlę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 poszły :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 mam na sprzedaż swoją f4 2000rdaj maila to prześlę zdjęcia w jakiej cenie ? mi tez wyslij foty, mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 w jakiej cenie ? mi tez wyslij foty, mail:[email protected] już poszła a nie jeździsz czasem f3 po wrzecione/ szegedyńska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 już poszła a nie jeździsz czasem f3 po wrzecione/ szegedyńska??nie to nie ja, chociaż po Wrzecionie czasem jeżdzę - ale nie takim motocyklem.e-mail od Ciebie niestety nie dotarł jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie to nie ja, chociaż po Wrzecionie czasem jeżdzę - ale nie takim motocyklem.e-mail od Ciebie niestety nie dotarł jeszcze...sorki, źle moze się wyraziłem, sprzedałem już swoją f4 a jeżeli jesteś z bielan i nie bedziesz miał człowieka do oblukania moto (jeśli chodzi o f4 to znam ją od podszewki) to daj znać (pomoc oczywiście za free) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 http://moto.allegro.pl/item422518847_honda...sxr_zxr_rr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi