KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Oj pośpiewamy od Piątku do Niedzieli :rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zapowiada sie muzyczny weekend :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Marcysiek w koncu wiesz ze Bzyk i Tomasz Milewski to ta sama osoba!!!JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC!!!Ja sie to utrwaliło przy flaszce to i utkwiło w pamięci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Lista noclegów: Chata Janowa: Pierwoszówx2, Hamirx2, Kosinx2, Prezes Bugsx2, marcysiekx2, Arek1965x2 Nad garażem: cyklotronx2, dieselx2, cbrx2, bmwx2, bzykux2 Sołtysowa: cezesekx2, krasnalx2 Chata Wiedzmina: Zosiax2 (pokój "bombonierka"), Sabciox2, PitaMx2, Jędrek342x2 (od soboty) Sądejówka: JareGx12 (duża sala na strychu po prawej stronie patrząc na front budynku dla tszoty...)Kakax1, Kozakx3, Andirutx2, Ewuniek44x1, Mordeczkax1, Mrówax2, Sartx2, mariusz757x2, misiekx2, StesiUx1, Kossx1, marko873x1, OsTrYx1, mikelakselx1, NICOx2, Virago Yamax1 - brak wolnych miejsc.... Śnieżnik: Pokój dwuosobowy:Buber+Piaffe x2, Kożuch x2, Prezesx2, Marek73x2, edox2, Kojakx2, Strażak+Leszek69 x2, Homer x2 Pokój 3-osobowy: Jesion x3, Pokój 4-osobowy: Marekx4, Soliści: Stilgar75x1, wwwwolti x1, Wolbix1, mistarox1, Marekx2(dodatkowo), masztakx2, Budzy x1, Cypis x1 ( w Chacie Wiedzmina brak już miejsc), Harnas x2, Jędrek DWL x2 - są jeszcze miejsca Poza tym szykuje nocleg dla grypy ObLesnegox9, zgodnie z informacją na PW... Tak wygląda rozkład noclegów, jesli kogoś pominąłem to proszę o kontakt. Z tym, że miejsca są praktycznie jedynie w Śnieżniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a ja proszę o miejsce w małej sali kominkowej na dole, gdyż dalej raczej nie dojdę :icon_mrgreen:Marcysiek, jeszcze Virago Yama w Sądejówce X 1 Wielkie dzięki KaKa za pamięć o mnie. Widziałem że Marcysiek już uzupełnił listę... uff w ostatniej chwili się udało. Czy ktoś jeszcze jedzie w piątek od strony Wawy? Na razie jadę ja, KaKa i Cyklotron. VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No pare osób z EKG będzie jechało w Piątek, np. JA, ale jeszcze nie ustalaliśmy godziny :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki KaKa za pamięć o mnie. Widziałem że Marcysiek już uzupełnił listę... uff w ostatniej chwili się udało. Czy ktoś jeszcze jedzie w piątek od strony Wawy? Na razie jadę ja, KaKa i Cyklotron. VY nie za ma co :crossy: ponoć jak ruscy będą fikać to pojedzie z nami Route 66 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rezerwacja złożona na Forum Virago A tu szukam dla Beatki transportu powrotnego do Warszawy - bo ze zlotu lecę na szkolenie do Piwnicznej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jaroga spokojnie na miejscu na pewno znajdziesza jak nie to w sobote wystawimy JĄ na licytację :D :icon_mrgreen: jeszcze zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A tu szukam dla Beatki transportu powrotnego do Warszawy - bo ze zlotu lecę na szkolenie do Piwnicznej :buttrock:Jak avatar choć w połowie odpowiada prawdzie, to spooooooko..... :) ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Buber to wlasnie o tę z avataru chodziwiec mowie, ze nie bedzie problemuchetnych bedzie duuuzo :notworthy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ej, tak łatwo nie będzie. :P Najpierw casting dla chętnych i Beatka będzie wybierać. :crossy: W sumie to jeszcze nie wiem czy pojedzie, bo mi strasznie marudzi :clap: - nic zobaczymy, najwyżej sam się przykulam. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Lista noclegów: Chata Janowa: Pierwoszówx.....Soliści: Stilgar75x1, wwwwoltix, Wolbix1, mistarox1, Marekx2(dodatkowo), masztakx2, Budzy x1... Tak wygląda rozkład noclegów, jesli kogoś pominąłem to proszę o kontakt. Z tym, że miejsca są praktycznie jedynie w Śnieżniku... Panowie sledze temat i nie ukrywam ze chciałbym pojawić sie na imprezce .... ale nic mi nie mówią te skróty myślowe ...Sądejówka , śnieznik itd .... ktoś mnie oświeci i naprowadzi czy muszę rezerwować nocleg na dwie osoby czy jedna jak to wygląda od strony technicznej ???? Z góry dzięki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Panowie sledze temat i nie ukrywam ze chciałbym pojawić sie na imprezce .... ale nic mi nie mówią te skróty myślowe ...Sądejówka , śnieznik itd .... ktoś mnie oświeci i naprowadzi czy muszę rezerwować nocleg na dwie osoby czy jedna jak to wygląda od strony technicznej ???? Z góry dzięki ;) w/w nazwy to ,,domy'' noclegowe w najbliższej okolicy knajpy Biker's Choice w której jest spotkanie, miejsce rezerwujesz przez Marcyśka. Rezerwujesz jedno miejsce jak jesteś sam, dwa jak z drugą osobą, trzy jak lubisz trójkąty, cztery jak jesteś trochę perwersyjny itd. itp. Płacisz na miejscu i robisz co chcesz :) lub :) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ej, tak łatwo nie będzie. :buttrock: Najpierw casting dla chętnych i Beatka będzie wybierać. :crossy: W sumie to jeszcze nie wiem czy pojedzie, bo mi strasznie marudzi :flesje: - nic zobaczymy, najwyżej sam się przykulam. :) Oj, nie wymiekaj tak szybko....Pomożemy :icon_mrgreen::):clap::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi