jwpseba Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wyjezdzalem w sobote z Krakowa na polnoc i spotkalem taki samochod :rolleyes: http://img171.imageshack.us/my.php?image=z...udsc0345eb2.jpg moze sie to komus przyda w podrozy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Są w necie listy prawie wszystkich nieoznakowanych radiowozów, tylko że to na nic. Po pierwsze jest ich za dużo, po drugie nawet jakbyś zapamiętał wszystkie blachy to w momencie kiedy możesz je rozczytać jest już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja staram sie uwazac na sedany klasy sredniej z antenka od cb-radia. Oczywiscie w ten sposob nie wylapie sie wszystkich, ale wydaje mi sie, ze wiekszosc tych kryptosmerfow tak wlasnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) o, ta czesto jezdzi na 94 z dabrowy na olkusz :lalag: btw ostatnio we Wrocławiu zaparkowałem na menniczej obok najzwyczajniejszej w swiecie brudno-niebieskiej skody felicji. bez zadnych antenek, z silniczkiem 1.2. Wychodząc z auta zaglądnąlem silą rzeczy do srodka, a tam co mnie troche zdziwilo byl zamontowany duzy ekran na srodku kokpitu, a pod nim jakas stacja radiowa przypominająca CB. jeszcze nie zalapalem co to jest, przynajmniej nie bylem pewny. po chwili przyszło dwoch panow w cywilu, jeden trzymal ręczne CB radio, obaj mieli przy sobie kabury. najzwyczajniej zapytalem jednego z nich co to za auto, gosciu zasmial sie i powiedzial ze skoda, a co ma byc :biggrin: . jak juz odjezdzali to zauwazylem ze dach jest az wygnieciony po prawej stronie od stawiania koguta. odjechali oczywiscie z piskiem opon, piszczalo nawet na dwójce ;) a no i rejestracja zaczynala się na DW, a konczyla na Upzdr Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A ja wiem tylko, ze kiedyś goniła mnie Vectra przedostatniej generacji :biggrin: Nie zdązyłem zwrócić uwagi jakie miała blachy, ale jechała na drodze DK 81 na Wisłe :] Słabe mają te autka, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 W okolicach Wałcza Zachodniopomorskie. Kreci sie taka sama vectra tylko ze kolor srebrny na tablicach ZLO. Silnik w okolicach 3,2. 200 cos koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi