Titi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 [*]każdy startując wie jakie jest ryzyko.jak poleciał miałem nadzieję tylko że nikt w niego nie uderzy. Strasznie dziwny uślizg, nie rozumiem jak zawodnik tej klasy tak dziwnie się położył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 [*]też to widziałem w TV i myślałem, że tylko stracił przytomność ... :icon_rolleyes: tytaj artykuł o CJ http://issuu.com/motorcyclenews/docs/mcnsampler060808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 http://www.scigacz.pl/Smiertelny,wypadek,n...,zyje,6556.html tutaj jest filmik z wypadku.... Smutna wiadomosc...i napewno strata dla wyscigow... Makabra, ale nie moge wychwycić momentu w którym gdzieś uderza głową... Czy to czasem motocykl go nie trafił w kask? Strasznie dziwny uślizg, nie rozumiem jak zawodnik tej klasy tak dziwnie się położył??? Ale jak dziwnie się położył? Uślizg tylnego kapcia i standardowa gleba... Tylko nieźle nim pozamiatało na tym asfalcie :flesje: Szkoda człowieka, tylko 23 lata... Tak jak ktoś wyżej napisał, nawet najdroższy kask czasami nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 R.I.P [*] Mimo wielu zabezpieczeń każdy sport, a motorowy szczególnie, niesie za sobą ryzyko poważnego urazu i śmierci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=vYyYd8GA4mU&NR=1 tu widać ten jakże hu...wy moment .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 uff.... nie wygląda dobrze :) [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nie mogłem w to uwierzyć zawodnik, stunter, wydawało mi się że takiemu człowiekowi nic nie grozi.... a tym bardziej że to był tor...odpowiednie ciuchy... kask, od kilku lat oglądałem jego wyczyny na moto i naprawdę szacunek za to co robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nie mogłem w to uwierzyć zawodnik, stunter, wydawało mi się że takiemu człowiekowi nic nie grozi.... a tym bardziej że to był tor...odpowiednie ciuchy... kask, od kilku lat oglądałem jego wyczyny na moto i naprawdę szacunek za to co robił... To nie był ten Craig Jones od Buella i stuntu, tylko młody, 23'letni zawodnik wyścigowy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi