EnduroRider Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) witam. od niedawna jestem użytkownikiem hondy xr 650 r z 2002 r. z raczej oryginalnym przebiegiem 12 000 km. jak na razie jestem generalnie bardzo zadowolony z tego motocykla, martwi mnie jedynie ciężko pracująca rączka linki sprzęgła. nie mam może łap wyrobionych jak drwal, ale też na pewno nie należę do najsłabszych. po przejechaniu w terenie już nawet 50 km z częstymi zmianami biegów ból w nadgarstku lewej ręki staje się na tyle silny, że przyjemność z jazdy automatycznie znika. opinię moją podziela również kolega jeżdżący na różnych modelach motocykli. stąd moje pytanie - czy ten model tak po prostu ma i powinienem się z tym pogodzić, czy może da się coś w tej kwestii poprawić ? z niecierpliwością czekam na opinie użytkowników. Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez EnduroRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam Linka sprzegła w hondzie powinna pracować bardzo lekko i przjemnie, nawet po całym dniu śmigania. Proponowałbym wymiane starej na nową oryginalną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A może jest skręcona po prostu? Ja bym nasmarował starą i zamontował ponownie uważająć żeby jej nie poskręcać - może będzie lepiej;)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi