zalmen3 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie wiem czy świadomie czy nie ale ominęliście Preikestolen, Kjerag no i chociaż jeden lodowiec.Też warto zobaczyć smile.gif Dosc swiadomie - zeby miec pretekst do kolejnych odwiedzin Norwegii ;) Tym razem celem byl przede wszystkim Nordkapp. Nastepnym razem przejazd przez cala zachodnia Norwegie. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoZ1000 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 no naprawde swietne ale moja trasa dobiega nad bergen i odbija na szwecje i nie wszystko moge widziec jeszcze jedno pytanie techniczne,jezel;i chce odp[owiedziec ktoremus z kolegow jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) no naprawde swietne ale moja trasa dobiega nad bergen i odbija na szwecje i nie wszystko moge widziec jeszcze jedno pytanie techniczne,jezel;i chce odp[owiedziec ktoremus z kolegow jak to sie robi? Jeżeli chcesz napisać tylko do niego to stosujesz PW (wiadomość prywatna) jest to guzik (PW) :cool: pod zdjęciem osobnika. A co do trasy, no cóz, może ją jeszcze przemyśl :bigrazz: Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoZ1000 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 jak myslicie nspotkam jakiegos moto turyste jadacego na polnoc od strony litwy? moze jakas bratnia dusza by sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Sluchaj zalmen 3 oraz gregors-a.mowia swiete slowa.Bylem w tym roku sam i nic wiecej niz zalmen oraz gregor Ci nie doradze.Sorry za ortografie ale pisze z Cypru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi