Seba Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 potrzebuję książkę serwisową i katalog części do RS 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Wlasnie sciagam ci co nieco do tej oto aprili ;) jak bede miał to ci odrazu przyniose :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Wlasnie sciagam ci co nieco do tej oto aprili ;) jak bede miał to ci odrazu przyniose :)a jakiego typu te informacje będą :?: dane serwisowe?części?schematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 a jakiego typu te informacje będą dane serwisowe? części? schematy? Wiec sciagnołem chwilowo schemacik silniczka ;) A jutro sciagam dane serwisowe :) (sciagałem dzisjaj ale ,za maly transfer byl i nie chciało sie sciagnac :? :( jutro ponowie prube) Chyba ze nie chcesz to powiedz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 potrzebuję książkę serwisową i katalog części do RS 50 Czesc. Moge Ci zaoferowac 97 stronicowego manuala w jezyku angielskim (PDF) do tego modelu ---> http://www.bush.neostrada.pl/pliki%20pliki.../ks_rs50eng.zipTutaj sa podstawowe dane techniczne tego moto ---> http://www.bush.neostrada.pl/rs50.htm Jak by co to mam tez na stronie w dziale Pliki instrukcje do innych modeli. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 29 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 ;) Właśnie tego poszukiwałem :!: DZIEKI Masz może coś do VT 125 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi