skrzysiek Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 widze jeszua ze "EOT" podzialalo, cisza jak nigdy:) Który był na zlocie w Inwaldzie? Przynajmniej 2 raiderki widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Cisza, bo każdy jeździ a nie siedzi przy kompie. W moim przypadku dotąd tylko krótkie trasy, ale właśnie zamontowałem konstrukcję z bagażnikiem, a teraz jestem na etapie zakupu kufra żeby wrzucić trochę gratów jak wybiorę się w dłuższą podróż.Rajdek teraz prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagier111 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cisza, bo każdy jeździ a nie siedzi przy kompie. W moim przypadku dotąd tylko krótkie trasy, ale właśnie zamontowałem konstrukcję z bagażnikiem, a teraz jestem na etapie zakupu kufra żeby wrzucić trochę gratów jak wybiorę się w dłuższą podróż.Rajdek teraz prezentuje się tak: Yurek - super to wygląda :).Sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Projekt własny. Wykonanie przy pomocy dobrych ludzi, bo w domowych warunkach się czegoś takiego nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam Panowie. Trochę się nie odzywałem , ale czas to nadrobić. Yurek58 chwali się nowościami w motocyklu (nie najgorzej to zrobione). U mnie stagnacja nie ma co pokazać- typowy czoper. Pojeżdziliście, czy nie w sezonie , bo ja ok. 4000 mil wekendowo . Najdalej Kłodzko. Moto bez jakichkolwiek problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Yurek ma moto wylizane jak trzeba, widać ze inwestuje nie tylko kase ale i czas. Ja swojego tez nie pokaze bo wstyd podrapany wszędzie. W sezonie przybylo tez kolo 4000, tyle ze w km. Najdalej Tirana, a wlasciwie Elbasan licząc w linii prostej. I tez bez problemów za wyjątkiem kapcia... To tyle na ten rok, moto odstawione w garaz i przygotowane do grzebania jesienno zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) kolega Robert b jakiś czas temu na stronie nr 6 naszego forum pisał, że zalecono mu w serwisie Yamahy filtr oleju KN303.Na stronie K&N dla Raidera jest proponowany KN 204. Na stronie Hiflo HF 204.Koledzy może ktoś się pochwali co macie założone w swoich moto? Edytowane 25 Listopada 2015 przez Yurek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 HF 303C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki, ktoś jeszcze się pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 miedzy tymi filtrami nie ma de facto roznicy w budowie, tylko dlugosc kołnierza jest minimalnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dzięki, ale marazm na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Yurek chyba masz rację marazm całkowity . Niestety muszę przyznać , że i mi on się udzielił ale dosyć tego. Oponki zdarłem do płutna ( tył ) , właśnie kupiłem nowe Miszelinki bo ostatnio miałem Pirelli Diablo raptem jeden sezon , zobaczymy jak sobie poradzą w przyszłym sezonie mam nadzieję , że trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 To ile przejechałeś na tych Pirelli w jednym sezonie, że się zdarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 powitaćdawno mnie tu nie było jeżeli chodzi o przebieg i trwałość opony to szczerze zawiodłęm się na AVON Cobraod kwietnia do listopada zrobiłem 16035km i opona do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na metzellerze zrobisz porownywalnie, obie maja miekka mieszanke-kompromis trwalosci i przyczepnosciK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi