jacekxx Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ile chce za zrobienie takiego oparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nawet nie żle wygląda. Ja mam polski wytwór wyobrażni i nie prezentuje się zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Czy ktos robi w tym roku litwe lotwe estonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Powitać Ja chce w tym sezonie wybrać się do Wilna bo tamten okazal się za krótki ;-) a czy dalej hmmm się okaże :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jakbys sie zdecydowal na "dalej" to sie odezwij dogramy sie terminem mozeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez32 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ile chce za zrobienie takiego oparcia?Powiedział że 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zrób zdjęcia jak to wyjdzie bo cenowo nooo wychodzi oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Na olx jest teraz takie wystawione za 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez32 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na olx jest teraz takie wystawione za 1300.Rozmawiałem z gościem od tego oparcia, jest do renowacji chromy i poduszka a te za 1600 stan dobry tyle że wysokie. Czekam jeszcze na odpowiedź od jednego gościa który ściąga na zamówienie części podobno coś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć. Co tam u was? Latacie już, czy jeszcze sen zimowy? Podobno wiosna, ale u mnie ciągle zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziś wymiana oleju i można rozpocząć sezon. Zdecydowałem się na Motula 7100 10/50 pełen syntetyk. Zobaczymy jak będzie się sprawować sprzęgło.Przy okazji dla wszystkich raiderowców zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 czolem ja się składam dopiero, za 3 tyg maszyna będzie gotowaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Co tam w niej kombinujesz,że musisz składać 3 tygodnie. Co do oleju to motula miałem poprzednio teraz mam zalany castrol ful syntetyk 50w10 nawet cicho zmienia biegi, przejechałem 3000 mil może da rady ten sezon , zobaczę . Zmieniłem opony na Michelin teraz je pomęczę . Ostatnio polatałem w lany poniedziałek jutro też gdzieś wyskoczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Polatałem ostatnio trochę na nowym oleju i muszę stwierdzić, że nie widzę różnicy w pracy sprzęgła w stosunku do poprzedniego Motula, półsyntetyka 5100 10/50. Wniosek: niepotrzebnie wydałem parę złotych więcej, ale doświadczenie jest bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 niespecjalnie za wiele kombinuje, glownie rozkręcam i skrecam :). czas wynika z tego ze mam tylko pare godzin w sobote, tez nie kazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi