Gość marcpol Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam, czy taki swap jest możliwy? 600 99' i lagi z 750 96'. Nie będzie żadnych problemów z półkami, zaciskami itp? OD innych roczników zawieszanie też będzie pasować (pasowało)? Jak ramy w SRAD? Wytrzymują wypadki, czy zwykle uszkadza się rama przed lagami (kolektory całe)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zamienia sie cale przody, nie same lagi.Rozmiar glowki ramy na pewno jest ten sam, w szczegoloach typu mocowania zaciskow czy blotnika moga byc roznice. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMyers Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Kilka dni temu miałem okazję robić uszczelniacze przodu w GSXR 600 K4 i się okazało że cały przód jest od 750-tki. Półki, lagi, hamulec, sprzęgło itp. K4 to nie SRAD ale wszytko pasowało od 750. Wszytko tzn. calutki przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 600 ma klasyczny widelec, 750 upsy. Jak już to z wszystko z półkami, tylko czy się opłaca, skoro koło się nie wbiło w wydech to jest wielce prawdopodbne że lagi da sie odprostować, a rama nie powinna być skrzywiona. Gorzej przy zawieszeniu upside down, poniważ jest ono dużo sztywniejsze więcej siły przechodzi na główkę, jeśli np kupujesz motocykl na upsie z krzywymi rurami, to myślę że na 50% jest w nim uszkodzona główka. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Panie Adamie, oczywiście miałem na myśli całe zawieszenie, lagi to był taki skrót myślowy. baba_zanetti masz racje, dopiero teraz zauważyłem, że gikser 600 z 99 nie miał upsów. Ok, pojadę obejrzeć, jeśli rama będzie ok, to biorę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi