Skocz do zawartości

Ostra, weselna jazda.

Rekomendowane odpowiedzi

doszkolilem sie i widze,ze silnik to mimo tego turbo za duzo koni nie produkuje :icon_mrgreen:

Dla porownania masz alfowska 2.5 V6 bez turbo: http://www.cuoresportivo.pl/_mm/silniki/v6/v6_2.html

Sorry za OT.

Gratuluję Ci Alfy.

Kolejna rzecz jechałem Volvo S80 2.5T 200KM, więc "nie czułem" prędkości :flesje:

Rozumiem, ze predkosciomierz byl zepsuty, he, he, powiedz co ma czucie do predkosci ?

I jak w tym kraju ma sie stosowac do przepisow skoro za flaszke wodki mozna wszystko.... normalnie chore.

mandat, punkty - rozumiem, ale skierowanie na ponowny egzamin hmm cos mi tu nie pasuje

Przelicz sobie o ile procent zostaly zlamane przepisy i wychodzi sie z zalozenia, ze osoba ktora prowadzi z taka predkoscia w terenie zabudowanym po prostu jest niespelna rozumu i nalezy sprawdzic ponownie.

:icon_mrgreen:

Rozumiem, ze predkosciomierz byl zepsuty, he, he, powiedz co ma czucie do predkosci ?

I jak w tym kraju ma sie stosowac do przepisow skoro za flaszke wodki mozna wszystko.... normalnie chore.

Przelicz sobie o ile procent zostaly zlamane przepisy i wychodzi sie z zalozenia, ze osoba ktora prowadzi z taka predkoscia w terenie zabudowanym po prostu jest niespelna rozumu i nalezy sprawdzic ponownie.

:icon_mrgreen:

Narzekasz na tą wódkę, a sam o procentach tylko.... :flesje:

Yo!

Nie znacie drogi, to cicho :icon_razz:. Teren jest tam tak zabudowany, jak Afrykanski step. Martwa piecdziesiatka i nic wiecej. Ja tam 120km/h Polonezem potrafie pojechac :P. A co dopiero bryka z 200KM pod maska :].

Nie ma takiego przepisu, ktory za WYKROCZENIE moze zabrac Ci prawko. Chyba, ze natrzaskasz wykroczen na 24pkt. Ale za sama predkosc w tym przypadku dostalbys 10pkt i 500zl i nic wiecej. Policjant moze straszyc, ale nic ponad to.

Pzdr

• 2 miesiące temu...

Yo!

[...] Ale za sama predkosc w tym przypadku dostalbys 10pkt i 500zl i nic wiecej. Policjant moze straszyc, ale nic ponad to.

Pzdr

Zatrzymać prawa jazdy za to nie może.

Może za to (formalnie starosta, ale zapewne na wniosek policji) np. skierować na badania psychologiczne, albo lekarskie.