bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Piwo to moje paliwo :) Do czwartu jestem w stolicy, później znikam na kilka dni. Jakieś konkretne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Konkretne, przecie w 1szym poście opisane :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Okulary zmienie bo przekłamują :biggrin: Chyba z raz tam byłem, jeśli to jest to miejsce w lesie, z zadaszeniem na ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Okulary zmienie bo przekłamują :icon_question: Chyba z raz tam byłem, jeśli to jest to miejsce w lesie, z zadaszeniem na ognisko. tak to jest to miejsce, jeden wielki daszek na kilkadzeisiat osób ( bylem tam ostatnio obadac teren i ten daszek raczej odpada na chwile obecne bo jest na nim tabliczka " zakaz wstepu budynek grozi zawaleniem" :D ale jest tez pelno innych, a nie sadze zeby byl potrzebny taki na kilkadziesiat osob, pod tymi mniejszymi mozna robic spokojnie ogniska na ekipę dwudziestu kilku osobową a wiec jak, moze ustalimy termin 16 sierpien? jak kazdy kto bylby chetny sie do tego ustosunkuje to latwiej bedzie cos zdzialac , a w przyszly weekend dobrze by bylo podjechac na miejsce jakas wieksza grupka i ustalic mniej wiecej co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a wiec jak, moze ustalimy termin 16 sierpien?16 odpada bo będę w Brnie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a wiec jak, moze ustalimy termin 16 sierpien? Mi na tę chwile pasuje jak najbardziej, a może piątek 15stego to jest dzień wolny od pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mi na tę chwile pasuje jak najbardziej, a może piątek 15stego to jest dzień wolny od pracy? witam dopiero wrocilem i obczajam temat, hmm dla mnie to może być i 15-sty, ale żeby się okresliła wiekszość ktora jest za przybyciem na miejsce i uczestniczeniem w imprezie to mozna cos ustalac a tak no nadal ciezko cokolwiek powiedziec . Wiadomo ze taka impreza to nie to samo co polatac kilka godzic w ciagu dnia , ale jak sa checi to wszystko da sie zorganizowac, wiec czekam na jakies dalesze sugestie kto jest za i co jak komu pasuje . Ps: ktos chetny w tym tygodniu zajechac na miejsce i ongadac temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Obawiam się, ze się zabawicie beze mnie.Gdzieś 13 wybijam i wrócę najwczesniej 20, chyba, że przesuniemy termin trochę dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja tez postaram sie wpasc, bede obserwowac temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja tez postaram sie wpasc, bede obserwowac temat. juz jest poczatek tygodnia , a nadal nic nie wiadomo bez wczesniejszych konkretnych ustalen nic nie wiadomo co robic , przy zbyt malej liczbie osob tez to nie ma sensu wiec, moze konkretnie zeby bylo wiadomo czy jest sens sie nad tym dalej zastanawiac ja zlapalem kapcia z przodu wiec nie dam rady wyruszyc na srodowy wypad czy jakis inny dalszy w tym tyg zeby cos ustalic w 4 oczy. kto jest za ? , jesli w ogole ktos :bigrazz: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Odswiezam temat :notworthy: 16 sierpnia mozna zorganizoawac jakas wspolna integracje... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mnie niestety nie będzie w stolicy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ojj czarno to widze:) przyjedza dzis ktos na miejsce do zalesia chetny do obgadania tematu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi