Goffa Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 DO PGRa i EKIPY Z WĘGIERSKIEJ DZIOORKI.A więc tak.Dzwoniłem do Wicia. Dziś wieczorem zadzwoni do mnie o której konkretnie się spotkamy na zaporze w sobotę. Ale podejrzewam że będzie to około 10.00 Tak więc tyrkne wieczorem do ciebie. P.S. Będę miał te 3 litry paliwa 8O 3 litry paliwa? 8O Hehe do czego to doszło... zeby zjebom benzyne dowozić. :mrgreen: PGR za te 3 litry paliwa musisz być "bardzo ludzki" dla nas :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam! Potwierdzam, że będę czekał w sobotę po godz.12 pod Szpilą.Myslę, że jakoś się ze Zbyhem podzielimy, kto jaką grupę doprowadza na miejsce zlotu, bo po co ma tylko jedna osoba ganiać z wywalonym jęzorem...I jeszcze jedno chciałem rzec. Nie chciałbym zapeszać, ale jakieś dziwne chmury nadciągają nad Rybnik i okolice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 wlasnie widze draco .... moze w nocy je rozwieje... chodz po przegladnieciu prognozy pogody to ... ptfu niezapeszasm :clap:najazniejsze ze grill ma zadaszenie :)tez potwierdzam , bebe pod ta radiostacja Draco jak uzbieracie wszystkich dryngnij do mnie, lub jak ja uzbieram calosc dryngne do ciebie.Jak bedzie niejajgorsza pogoda to prowadz ich do rud raciborskich , spotkamy sie wtedy na tym parkingu kolo kosciola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to jestem PAN I WŁADCA NA MORZU PIJAŃSTWA kto chce porządnie spać pół literka musi dać hie hie a co do ognistości to będziemy mieli z KRASNALEM 1 litr bechera+ małe co nieco a co do zwierzaka to zawsz można przywiązać za sprzętem niech goni a ubije się na miejscu :) :clap: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dobra Brox, jak będzie ekipa w komplecie, to się zdzwonimy.Co do pogody, to te opady chyba przejściowe były...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 patrajcie jaki syf idzie, oby to bylo przelotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Czolem! Qrde :| Sobota, 17.04.2004 9/14 °C 967 hPa Wiatr: 9 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.8 mm Niedziela, 18.04.2004 8/12 °C 957 hPa Wiatr: 12 km/h Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.3 mm I co Wy na to?Sa to dane dla Rybnika...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 to na pewno nie prawda...impreza Wam sie uda...milej zabawy zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Draco Fisher ehkm ekhm wygralam zaklad wiec na zlocie szykuj sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 aa wlasnie bym zapomniala. Ja jak wiekszosc kobiet mysle o przygotowaniu jedzinka wiec czy moze mi ktos powiedziec czy bedzie cos takiego jak sztucce czy kubki dostepne na miejscu czy mam swoje przywiesc?Ja bez porannej kawy ejstem niekumata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 netula niema kubkuw sa tylko widly od gospodarza :)kazdy musi sam przywiesc swoj niezbednik Przejsciowe przejsciowe :DPrzeca nieboicie sie leekiego deszczyka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przeca nieboicie sie leekiego deszczyka :clap: ja mam kondonik na takie sytuacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przeca nieboicie sie leekiego deszczyka :clap: ja mam kondonik na takie sytuacje :)dwuosobowy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Qrna,mam nadzieje,ze sie syf z nieba lał nie będzie,bo nie mam ochoty 200 km w deszczu zaiwaniać :) :D ,tym bardziej z pasasażerką.A najgorsze jest to,ze nie mam ani flasecki mojego szpecyfiku :) :clap: -rodzinka sie zbuntowała,że cukier za drogi :| :D .Trzeba sie będzie w jakąś chemiczną i niewiadomozczegorobioną wóde zaobatrzyć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja se chyba jutro podjajde po kondoniak do aptek :) zwanej sklepem motocyklowym , qwa to juz dzis bedzie , ok ude spac bo dzisiejszy wieczor ciekawie sie zapowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi