zbyhu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Czolem! Krasnal: pewno bedziesz zasuwal przez Gliwice, to tam bys spotkal sie z ekipa prowadzona przez Bronxa...Masz mapke najszybszej trasy ;].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ...Masz mapke najszybszej trasy ;]...Dzięki zbyhu. Prawie trafiłeś choć ja akurat będę jechał przez Czechy i Jelenią do Wrocka - skrót o jakieś 40km :lol: Co do spotkania z grupą bronx'a to nie wiem czy wyrobię się na 11.30 :roll: pasowałoby raczej tak na 14 8) , jest jeszcze troszkę czasu - siem ustali, dogada - spox :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Czolem! Wg mojego Autoroute nie mozna sie przebic bezposrednio do Czech z Bogatynii - nie ma takiej drogi :). Ale program jest z 2000 roku, to moze juz dobudowali :(.Stad taka a nie inna trasa :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No qrde panie i panowie biba bedzie taka ze chyba we wtorek zaczniemy trzezwiec :mrgreen: Ja juz sie boje i na sama mysl mnie watroba boli :) Przyjade z ekipa 3 osobowa wiec powbijamy mysle po katach ludzi... Ja sam spie tam gdzie sie wyglebie wiec loozik :!: :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 grr ja sie zla robie..bo 17, 18 i 19 musze na uczelni byc wiec bede sie zrywac z zlotu:-( no moze uda mi sie 18 urwac z zajec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam! Dzien zlotu zbilza sie dosyc szybko :) jedziemy z Bronxem w czwartek zaplacic nalezna sume za zakwaterowanie oraz podac opiekunow :) tak wiec prosilbym o powazne wystawienie z kazdego domku przedstawiciela bo juz sie pogubilem kto ma byc.(imie i nazwisko) sa chetni na 4 domek?zrobcie szybko jakas liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Z Domku Hardcorowego to Marcin Szram oczywiście Przegłosowany 9 głosami "za" na jeden (swój) "przeciwny" Więc jeden problem juz rozwiązany 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ...tak wiec prosilbym o powazne wystawienie z kazdego domku przedstawiciela bo juz sie pogubilem kto ma byc.(imie i nazwisko)...Noo jak już proponowałem wcześniej - domek nr 3 - BRODA (czyli Jacek Kutz - ale nie ten od reżysera :) ) PS. Coooo Jacorku chyba siem zgodziłeś - nieee ?? :lol: przynajmniej nie protestowałeś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 no juz jestemjak tuba pisal imie nazwisko adres zamieszkania i nr dowodu osobistego dlatego prosze na PW , maila lub tel 888-010-179!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s 5 dni potrzebowalem na naprawienie dysku..... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 POMOCY :!: :!: :!: nie mam czym przyjechac na zlot ;)( dzis sie wzielem za moto bo wczesniej nie mialem w ogule czasu i 8O zalamka siadla mi elektryka w moto i raczej sie nie wyrobie ze zrobieniem go do piatku :((( bo jutro z samego rana wyjezdzam na swieta i wracam we wtorek pozniej mam 3 dni szkoly z czego mam dwa wazne sprawdziany to tez raczej wtedy nie pogrzebie w moto :(((( i mam pytanko czy znajdzie sie ktos chcetny wziac mnie jako plecak (spod radiostacji) :( PLIIIIS bede bardzo wdzieczny teraz dopiero zajrze tu raczej we wtorek chyba ze uda mi sie wejsc gdzies na neta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 mam pytanko czy znajdzie sie ktos chcetny wziac mnie jako plecak (spod radiostacji) PLIIIIS bede bardzo wdzieczny Ja odpadam bo czesc trasy na 4oo pokonam a czesc sama bede plecaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 No qrde panie i panowie biba bedzie taka ze chyba we wtorek zaczniemy trzezwiec :mrgreen: Ja już w piątek zaczynam przedbiegi, bo mam imprezę z kumplami z uczelni ;) I tak się zastanawiam, czy sobe nie wziąć w poniedziałek i wtorek wolnego w pracy , bo po takim maratonie to głowa dłuuugo będzie mnie bolała :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dobra moze ktos z okolicznych zjebów zapoda mapke jak dojechac do ośrodka??bo ja w sobote bede robił do 14 wiec ok 16 bede w rybniku (o ile do tego czasu nabede coś) ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam!oto plan dojazdu na miejsce spotkania.W stodołach przy kapliczce odbic i droga dojechac do samego konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Grupa przyjezdzajaca pod radiostacje zbiorka 11.30 ( oczywiscie poczekamy dluzej ;) )przejazd do rud raciborskich , zwiedzanie no i wjazd na miejsce zlotu wrzuce zaraz plan jak dojechac pod radiostacje w gliwicachw razie jakichkolwiek pytan 888 010 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi