Upload Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 WitkaJadę z siostrą do Kazimierza Wyjazd w niedzielę 27.07.2008 o godzinie 12:00Ruszamy ze stacji BP w Starej Miłosniej (kierunek Off Warszawka) http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=St...d=&sId=&x=0&y=0 Nie mamy planu trasy Tempo żółwie (90km/h)Relaks i podziwianie widoków Zapraszamy serdecznie KrzysiekMegi 1.6 KasiaDespero 0.8 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybuch Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Chętnie do Was dołączę. Pogoda zanosi się super i aż żal siedzieć w domu.Postaram się dotrzeć na 12. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 to chyba się podłą czę :biggrin: :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jeśli będzie pogoda i chwilka czasu to się dołącze chodź tempo 90 brzmi facynująco :icon_mrgreen: Ale spoko 4 bieg i się spacerujemy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 hehe Bestia, ale niedziela to juz byla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Oj ;) Już mi się daty mylą. To może kolejna edycja w tą niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 zeby nie zakladac kolenego tematu to kierunek kazimierz wybieram sie z kumplem w piatek za tydzien tj 07.08 jak ktos chetny zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 a może ktos by sie jutro wybral do koszalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 oj trochę za kiepsko z kasą by do Koszalina lecieć, ale może jutro Kazimierz? Wiem że marudzę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 oj trochę za kiepsko z kasą by do Koszalina lecieć, ale może jutro Kazimierz? Wiem że marudzę :flesje: nie dam rady bo kierunek juz obrany, jade tam na kilka dni, mial byc inny srodek transportu ale pomysalem ze jak by sie ktos tez chcial wybrac w ten strony, koszalin, mielno kolobrzeg to bym pojechal motorkiem, a tak to sam 500 km no nie wiem nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi