pat Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 witam mam pytanko... ostatnio zrobilem trase ok 150km na moto i nie bylo zadnych problemow dopoki jechalem na trasie... dojechalem do miasta zwolnilem przed skrzyzowaniem a motor zaczal tracic obroty i zgasl... nie udalo sie go odpalic... dopiero gdy troche przestygl (jakies 5-10 minut) wiec wiele to nie zmienilo aczkolwiek motor odpali na ssamiu :bigrazz: szczesliwie dojechalem do domu choc silnik wyraznie sie dlawil, pozniej nawet jak wystygl calkowicie to i tak nie udalo sie go odpalic... akumulator OK, rozrusznik kreci, paliwo jest a silnik nie pali... wymienilem swiece i bylo OK ale przejechalem 15km i znow to samo zaczal sie dlawic i zgasl... dosc szczesliwie odpalil ale tylko na ssaniu, jak troche przestygl znow odpalil a jak wystygl calkowicie to bez problemow... to co jeszcze zauwazylem to ze dlawi sie na niskich obrotach gdzies do 2,5-3tys pozniej jedzie raczej bez problemu... nie mam zielonego pojecia o co chodzi - moze jakies sugestie? pozdrawiampat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 warto napisac jaki to motorek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 racja :) moj tzn yamaha maxim 700cm3 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Na moje oczko to jest zaplon. Przegrzewajacy sie modul. Czesto spotykane awarie tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 może to być i zapłon ja miałem takie same objawy w mojej F4, okazało się że coś mi sie zapowietrzało odpaliłem moto na otwartym baku, popracował kilka minut, zamknąłem i po problemie póki co..... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 dzieki za podpowiedzi jesli ktos ma jeszcze jakies to z przyjemnoscia wyslucham :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi