Skocz do zawartości

Potrzebne takie tam pierdółki do Jawy 350

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam paru części do zjawy TS: górna półka z nakrętką (chwilowo brak w sprzedaży) i dyfuzor z wydechu. Poprzedni właściciel bardzo inteligentnie wybebeszył tłumiki, mianowicie pociął dyfuzory na kawałki i w środek wspawał kawałki rury stalowej 8O Aha, dyfuzory w obydwu wydechach jeszcze pozgniatał szczypcami. Jak otwarłem wydechy to mi się płakać chciało... :ehz: :evil2:

A jak jeszcze ktoś ma na zbyciu oponę 18 z kostkami to już by była pełnia szczęścia ;)

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

Darek pisz czego potrzebujesz bo ja potrzebuje sie pozbyc gratow z garazu a od Jawy TS mam tego troche.Jesli chodzi ci o gorna półke to z nakretkami od lag czy z tymi uchwytami do kierownicy??

Jesli chodzi o ta opone to chcesz taka typowo crossowa czy takie delikatniejsze kostki??

Jak bys chcial jakies czesci to moze jak by Koza był miły i uczynny to wpadl by do mnie zrobic sesje czesci do garazu

Hehe, a może wpadnę do Łodzi na sesję i jakiegoś browca? Wygląda na to że więcej gratów nie potrzebuję ale przejrzyjcie garaż i dajcie info co jest. Półka górna, ta z uchwytami. Wygląda na to że moja była letko nieprosta :? obecnie jest już lepiej ale zawsze lepiej wymienić. :roll:

Pierdól zdjątka Redas. Wrzucaj numer konta żebym mógł zaraz kasę puścić i wysyłaj. Tylko nie zapomnij ściągnąć obręczy bo przesyłka będzie droga ;)

Jak mówisz że oponka jest git to znaczy że jest git.

darek napisał:
Pierdól zdjątka Redas. Wrzucaj numer konta żebym mógł zaraz kasę puścić i wysyłaj. Tylko nie zapomnij ściągnąć obręczy bo przesyłka będzie droga ;)

Jak mówisz że oponka jest git to znaczy że jest git.

Darek jak Koza bedzie mial czas w sobote to zrobie zdjecia.Paczke posle w poniedzialek.Jak chcesz cos jeszcze to mow puki aparat bedzie.Mam tez gmole z mocowaniami do Zjawy.