Browarny Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 Szukam paru części do zjawy TS: górna półka z nakrętką (chwilowo brak w sprzedaży) i dyfuzor z wydechu. Poprzedni właściciel bardzo inteligentnie wybebeszył tłumiki, mianowicie pociął dyfuzory na kawałki i w środek wspawał kawałki rury stalowej 8O Aha, dyfuzory w obydwu wydechach jeszcze pozgniatał szczypcami. Jak otwarłem wydechy to mi się płakać chciało... :ehz: :evil2: A jak jeszcze ktoś ma na zbyciu oponę 18 z kostkami to już by była pełnia szczęścia ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 Spytaj Redasa, wyślij mu PW. On ma sporo części do TS350. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Darek pisz czego potrzebujesz bo ja potrzebuje sie pozbyc gratow z garazu a od Jawy TS mam tego troche.Jesli chodzi ci o gorna półke to z nakretkami od lag czy z tymi uchwytami do kierownicy?? Jesli chodzi o ta opone to chcesz taka typowo crossowa czy takie delikatniejsze kostki??Jak bys chcial jakies czesci to moze jak by Koza był miły i uczynny to wpadl by do mnie zrobic sesje czesci do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Nie ma sprawy, zrobimy sesję zdjęciową gratów i wyprzedaż garażową ;-) Tylko muszę mieć wolne popołudnie, może jakoś pod koniec tygodnia. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Tak Panie szanowny,zrobimy zdjecia czesci jak Darek juz cos bedzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Hehe, a może wpadnę do Łodzi na sesję i jakiegoś browca? Wygląda na to że więcej gratów nie potrzebuję ale przejrzyjcie garaż i dajcie info co jest. Półka górna, ta z uchwytami. Wygląda na to że moja była letko nieprosta :? obecnie jest już lepiej ale zawsze lepiej wymienić. :roll: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Darek serdecznie zapraszam do łodzi.W piatek zrobie spis i moze Koza bedzie mial czas to wpadnie z cyfrowka to zrobi zdjecia i je tobie przesle.Jest sporo gratow od TS ktorych bardzo chetnie bym sie pozbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 W piątek nie dam rady, prędzej w sobotę przed południem. Z resztą lepiej za dnia, lepsze światło będzie. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Spoko aż tak się nie pali. Ważniejsza oponka bo chcę dzieciakom z okolicy kulig zrobić a przez tą łysą oponę mi się moto zakopuje zamiast ciągnąć Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Darek mam opone z niezlym bieznikiem taka lekka kosta (gęsta) stan prawie idealny nie wiem czy z 50 km bylo na niej zrobione.Prosta bezwypadkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 No to dawaj ;) a tak poważnie, how many z przesyłką? Jak będzie dobra cena to spoko biorę. Zakładam że to jest na tył 3,5 x 18. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 50 zł dasz i bedzie luz(to jest razem z przesyłką).Postaram sie zrobic zdjecie jej tylko musisz troche poczekac bo grypa mnie dorwała.Jest zalozona wlasnie na kole Zjawy 18 wiec napewno ,a szerokosc to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Pierdól zdjątka Redas. Wrzucaj numer konta żebym mógł zaraz kasę puścić i wysyłaj. Tylko nie zapomnij ściągnąć obręczy bo przesyłka będzie droga ;)Jak mówisz że oponka jest git to znaczy że jest git. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Jest git, sam widziałem, ma te frędzle - bolce na bokach i pachnie (albo śmierdzi, kwestia gustu) gumą taką od nowości ;-) Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Pierdól zdjątka Redas. Wrzucaj numer konta żebym mógł zaraz kasę puścić i wysyłaj. Tylko nie zapomnij ściągnąć obręczy bo przesyłka będzie droga ;)Jak mówisz że oponka jest git to znaczy że jest git. Darek jak Koza bedzie mial czas w sobote to zrobie zdjecia.Paczke posle w poniedzialek.Jak chcesz cos jeszcze to mow puki aparat bedzie.Mam tez gmole z mocowaniami do Zjawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi