Musti_RS Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam!! Mam pytanie jaki najlepiej wlać olej do Kawasaki ZX6R Ninja z roku 1996. PRzebieg 36tys.Doradzcie mi, z gory bardzo wielkie dziekuje:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ,,Olej:10W-40(polsyntetyk),albo 10W-50(syntetyk) API SJ(ewentualnie API SH,API SG) z JASO MAa co do marki to kazdy inaczej to widzi" wyszukiwarka nie boli Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 PRzebieg 36tys.zapomniałeś dodac słowa ,,licznikowe" :icon_evil: Ale jak najbardziej pólsyntetyk 10W40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nom zapomniałem :) Motor świeży z Niemiec, a tamci sie mało kiedy bawią w kręcenie, chociaz kto wie ;) Dziekuje za podpowiedz co do oleju!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nom zapomniałem :bigrazz: Motor świeży z Niemiec, a tamci sie mało kiedy bawią w kręcenie, chociaz kto wie :smile: Dziekuje za podpowiedz co do oleju!!! pozdrawiam Ja jeżdzę na Castrolu GPS 10W40 i przy przebiegu 46 tys nie ma ubytków i wszystko pracuje tak jak powinno. Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi