_siwy_ Opublikowano 16 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2004 Panowie i Panie poszukuje sakw do Vs 1400 lub namiarów na producentów takowych akcesoriów. Louis, Polo, Hein Gericke, Tarbor, Kobi już sprawdzone i niesatysfakcjonujące. Może znacie jakiegoś kaletnika który się tym zajmuje? Do sezonu niecale 65 dni więc trza się sprężać, bo co jak Słonko nas zaskoczy i przypraży mocniej już w lutym? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zdecydowanie Hepco & Becker. Sam uzywam ich kufrow Junior II, ale polecam Ci pojemne i zamykane na zamek, oprawione w skore sakwy tej firmy. Zanjdziesz w kazdy katalogu Louis'a czy Gericke'a. Moze Ci je sciagnac np. Klasa albo Grzegorz Pawlak z Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dzięki za info zaraz poszperam po sieci za nimi. ALe jedno pytanie, bo nie wiem czy dobrze przeczytałęm to są kufry oprawione w skórę czy też są to tradycyjne sakwy?O, i jeszcze jedno orientacyjny koszt takich sakw, kufrów (niepotrzebne skreślić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Kufry w skorze, ale wygladaja na pojemne sakwy. Wydaje mi sie, ze do Intruza bardzo pasuja wizualnie. Co do ceny - odsylam do katalogu, a raczej do sprowadzajacych, bo jak pewnie wiesz, Euro znow skoczylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Skoro ważnym dla ciebie kryterium jest cena , proponuję poszukać na Allegro, czasami coś ciekawego tam można znaleźć.Kufry to bodaj najdroższe , ale najwygodniejsze, rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Importerzy raczej mnei nie interesują, bo jestem w tej szczęśliwej sytuacji że do berlina mam niecałe 200 km ;)Przeglądałem Hein Gericke i raczej wolę może mniej praktyczne rozwiązanie, ale za to bardziej pasujące do mojej wizji moto. P.S. Jak byście mieli jakieś kontakty odnośnie Polskich producentów to czekam.... W Louis'ie już mam jedną opcje, ale szukam kontrofert. :) Jest jeszcze troche czasu, żeby popatrzeć i wybrać to co spasi najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jeśli nie importerzy , to może producenci.Polecam tą firme, kolega do dzisiaj jest zachwycony ich produktami, doskanała jakość i wykonanie, ale cóż , cena też .www.evkapd.de P.S.Nie przejmuj się niemieckimi skojarzeniami, firma jest w Polsce .Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 20 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Dla zainteresowanych, poryłem troche posieci i znalezłem kilka namiarów. Zamieszcze jetutaj jak by ktoś jeszczę miał podobny problem ;) http://www.bemotor.com.pl/start.htmlhttp://www.tarbor.lublin.pl/ - a tu można sobie po małych negocjacjach wzór podesłać i zrobią takie jak sobie wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi