Skocz do zawartości

Poszukuje sakw do vs 1400

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i Panie poszukuje sakw do Vs 1400 lub namiarów na producentów takowych akcesoriów. Louis, Polo, Hein Gericke, Tarbor, Kobi już sprawdzone i niesatysfakcjonujące. Może znacie jakiegoś kaletnika który się tym zajmuje? Do sezonu niecale 65 dni więc trza się sprężać, bo co jak Słonko nas zaskoczy i przypraży mocniej już w lutym? ;)

Zdecydowanie Hepco & Becker. Sam uzywam ich kufrow Junior II, ale polecam Ci pojemne i zamykane na zamek, oprawione w skore sakwy tej firmy. Zanjdziesz w kazdy katalogu Louis'a czy Gericke'a. Moze Ci je sciagnac np. Klasa albo Grzegorz Pawlak z Katowic.

Dzięki za info zaraz poszperam po sieci za nimi. ALe jedno pytanie, bo nie wiem czy dobrze przeczytałęm to są kufry oprawione w skórę czy też są to tradycyjne sakwy?

O, i jeszcze jedno orientacyjny koszt takich sakw, kufrów (niepotrzebne skreślić).

Importerzy raczej mnei nie interesują, bo jestem w tej szczęśliwej sytuacji że do berlina mam niecałe 200 km ;)

Przeglądałem Hein Gericke i raczej wolę może mniej praktyczne rozwiązanie, ale za to bardziej pasujące do mojej wizji moto.

P.S. Jak byście mieli jakieś kontakty odnośnie Polskich producentów to czekam....

W Louis'ie już mam jedną opcje, ale szukam kontrofert. :) Jest jeszcze troche czasu, żeby popatrzeć i wybrać to co spasi najbardziej.

Jeśli nie importerzy , to może producenci.

Polecam tą firme, kolega do dzisiaj jest zachwycony ich produktami, doskanała jakość i wykonanie, ale cóż , cena też .

www.evkapd.de

P.S.

Nie przejmuj się niemieckimi skojarzeniami, firma jest w Polsce .

Powodzenia

Dla zainteresowanych, poryłem troche posieci i znalezłem kilka namiarów. Zamieszcze jetutaj jak by ktoś jeszczę miał podobny problem ;)

http://www.bemotor.com.pl/start.html

http://www.tarbor.lublin.pl/ - a tu można sobie po małych negocjacjach wzór podesłać i zrobią takie jak sobie wymyślisz.