pajo75 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich. zamierzam kupić w USA Wydechy cobra do mojej shadowki 1100c. Znalazłem już firmę która ma je najtaniej. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w realizowaniu przesyłek z USA. Jak zorganizować taką przesyłkę. A może ktoś mógłby mi pomóc w ściągnięciu takich wydechów?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam, na czas wakacji ja wraz z Wazzabiim z forum oferujemy taką pomoc. Nasza lokalizacja - Myrtle Beach w Południowej Karolinie ogranicza nas raczej tylko do wysyłki za pomocą USPS, aczkolwiek nie jest to jeszcze do końca przesądzone. Jeśli byłbyś zainteresowany, zapraszam na PW. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 jest kilka tematów o zakupach w stanach, proszę użyć wyszukiwarkizamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi