CZESIO Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) jedziesz darek w sobote? :icon_mrgreen: :) Witanko hihihih ja Motorkiem i chiba moje autko bedziemy czekac w Piatek o 18:30 za Jastkowem u wylotu drogi z Niemiec w " Zajezdzie Podolanka " i zapraszamy wszystkich chetnych do Grupy Na Bałtów i kto sie doŁąncza po drodze Kurów>Puławy>Zwoleń> zapraszamy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) :icon_mrgreen: :) Witanko hihihih ja Motorkiem i chiba moje autko bedziemy czekac w Piatek o 18:30 za Jastkowem u wylotu drogi z Niemiec w " Zajezdzie Podolanka " i zapraszamy wszystkich chetnych do Grupy Na Bałtów i kto sie doŁąncza po drodze Kurów>Puławy>Zwoleń> zapraszamy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: To miejsce by mi idealnie pasowało bo mieszkam 4 km stamtąd .. Tylko niestety mam brak funduszu i nie pojadę :crossy:A ty AGRAM tez jestes z tych okolic ?? Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez Chudy Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 :) :icon_mrgreen: Jestem z Lublina Z Grupy Lubartów :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 w sumie to nie ten Darek,bo bedzie was juz dwoch w grupie,ale ze sie odezwales to tez dobrze.zajmijcie mi koniecznie miejsce przynajmniej 2x2 na polu namiotowym!!! bo ja nie chce pozniej od was 20m siedziec.a darek to takze Hajo,świeżak ze tak nazwe.zdazylismy sie jednak juz zapoznać.szykuje sie calkiem fajnie,poza pogoda na sobote. zrobiłem juz w shadowce przedłuzenie bagznika z oparcia etzki :) całkiem sie sprawuje :icon_mrgreen: a jak nikt nie bedzie z rana w sobote jechał,to sam polece i juz.bedzie wtedy smieszniej :icon_mrgreen: i pamietajcie ze nie ma co zarcia pakowac bo na miejscu przecie sa sklepy w okolicy w normalnych cenach.niekoniecznie w bałtowie.wezcie materace dmuchane,bo bedzie zimna noc i od ziemi bedzie hycel.trzymano kumarzysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ....ja też się wybieram,ze Stanleym....będe kilka minut po 8 na Lotosie;)Lubartów potrafi sie zmobilizowac i się bawić:icon_mrgreen: zachęcam i pozdrawiam;) do miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ....ja też się wybieram,ze Stanleym....będe kilka minut po 8 na Lotosie;)Lubartów potrafi sie zmobilizowac i się bawić:icon_mrgreen: zachęcam i pozdrawiam;) do miłego... a ja zadbam zeby wam szyszek pod dupą nie zabrakło :buttrock: postaram sie zaklepac miesjcowki, bedziemy sie rozbijali w szachownice tak zeby ci co przyjada w sobote mieli gdzie namioty postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) w sumie to nie ten Darek,bo bedzie was juz dwoch w grupie,ale ze sie odezwales to tez dobrze.zajmijcie mi koniecznie miejsce przynajmniej 2x2 na polu namiotowym!!! bo ja nie chce pozniej od was 20m siedziec.a darek to takze Hajo,świeżak ze tak nazwe.zdazylismy sie jednak juz zapoznać. /.../ Zgadza się, też jestem Darek :) i jestem "świeżak" , ale możecie mnie znać z Komarówki, wtedy byłem pasażerem, teraz mam swojego stalowego rumaka, w postaci szarego Fazera. Ile osób jedzie z nami dzisiaj (piątek)?? Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ty,pa,zoba zoba jak ony sie mobilizują.pa jakie zgranie,tyyyyy... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 kał z moczem.nigdy wiecej imprez organizowanych przez black riders.chociazby:zagwarantowana koszulka,a tu j*b-500szt. tylko zamowionych.i 60zł za wjazd przy zagwarantowaniu niczego.dosłownie niczego.żałuje i bede żalować.mozna bylo ekipe gdzie indziej zabrac. swoi jednak nie zawiedli i mozna sie bylo bawic przy namiotach.zadnej cieplej herbaty z rana.oj wogooooooole .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie ma co ukrywać, że w ekipie zabawa była przednia!! Nie mogę się doczekać, następnej wyprawy w tym zacnym gronie, ale to po drobnym serwisie mojej maszyny :lalag:Inną sprawą była słaba pogoda, jeszcze inną słaba organizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 z całego zlotu najlepsze było KA-WA-SA-KIIII !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Inną sprawą była słaba pogoda, jeszcze inną słaba organizacja.Ej, no nie narzekajcie na pogodę,trochę pokropiło i tyle. Organizacja,fakt, kijowa szczególnie w niedz. rano,ale jako miejsce to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 sama lokalizacja kapitalna, mozna bylo po malych gorkach polazic ( nogi jeszcze mnie bola), poogladac dinozaury itdco do organizacji to dupa, bardzo kiepska, gdy zagadnolem jednego z ludzi z obslugi gdzie sa umywalki to zalamal rece.Nastepnym minusem jest brak jakiegokolwiek prysznica Ale i tak najlepsze bylo zzzzzzzzzz - pu, zzzzzzzzzzzz-pu i odpalanie fajki od wydechu kawki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Szwagier, nie zapomnij o polowaniu na dinozaury.... ;P a wydechy bylo slychac z odleglosci 2 czy 3 km z tarasu widokowego na tą piekną dolinke... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 no to dawać linki do fotek bo mi sie aparat zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi