Moby04 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No właśnie. Zacząłem się właśnie zastanawiać nad zakupem nawi do motocykla... gdzieś trafiłem nawet na informacje o urządzeniach dedykowanych dla dwóch kółek. Możecie mi coś poradzić? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) sa dedykowane do moto germina za blisko 3 tys, ja własnie kupuje palmofona oczysicie GPS (SirfStarIII)http://komorkomania.pl/2008/01/12/e-ten-glofiish-x650/i zamierzam go używać na moto również, jak wyjdzie... zobaczymy :biggrin:można juz kupić go za niecałe 1200zł + uchwyt rowerowy ( chociaż trzeba sie zastanowić czy to wytrzyma wstrzasy) a jakby kombinować ze zwykłą nawigacją to od 400zł, problem z tym że nie są to urządzenia wodoszczelne... i jednak 2.8 cala czy 3.5 trochre za małe aby celować rękawiczką, no ale coś za coś Edytowane 21 Lipca 2008 przez lisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nokia n95-2 8Gb + Garmin GPmapa. Dopadłem w sobotę a w niedzielę ogarnąłem - proste - jak to Nokia.Telefon w tankbagu. Podłączony do gniazdka zapalniczki (zastanawiam się nad stałym podłączeniem wtyczki)Słuchawki na kablu (prawdopodobnie zakupię stereo po SinymZębie)Dla mnie wystarcza. pzdrkjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 link z szukajki. i proszę nie zakładać n-ty raz identycznego tematujsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi