zysio Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam mam taki problem ze swoim banditem odpalę silnik pochodzi z 5min zeby nabral temperatury i jak jade przy 4,5tyś do 6,5tys obr zaczyna sie dusic przejedzie za 6,5tys obrotow i dostaje masakrycznego kopa Filtr powietrza czysty gaźniki czyste Świece nowe Pojeżdze z 1h i silnik pracoje normalnie bez tego duszenia czym to moze byc spowodowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szteki Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam. Jakiś czas temu miałem podobny problem, wymieniłem świeżo oponki, pierwszy wypad i gdy dodawałem dusił się.. :) . Już sie bałem że to jakiś poważny problem ale przypadkiem dotykam łańcucha a on napięty jak struna. Specjalistą nie jestem i nie wiem czy to przypadek czy nie ale zabrałem sie za napięcie łańcucha, okazało sie ża jest do wymiany bo raz jest dobrze napięty, raz luźny a raz jak struna. W końcu ustawiłem go jakoś optymalnie i problem z duszeniem znikł. Nie wiem czy to miało wpływ ale w moim przypadku pomogło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 łancuch wszystko okej to jest jakis problem z silnikiem bo na luzie to samo sie dzieje :") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) A jak wyglądają świece? Pewnie kwestia ustawienia gaźników, ale zacznij od koloru świec. Edytowane 21 Lipca 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Czarne też tak mysle ze to jest kwestia ustawienia mieszanki paliwowo powietrznej ale jak za to sie zabrac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi