Chriss Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jedzie ktos dzis miedzy 15:00 a 17:30 jak by co to moj fon 606-760-764 Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 OK, to może rano o 8,00 na parkingu przy ul. Jubilerskiej (centrum handlowe). Kto jest chętny? ja bym wracał również jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Niech bedzie o 8 tylko wybierzmy jakies konkretniejsze miejsce spotkania np. na wiertniczej na Orlenie :wink: . Moze pomyslmy gdyby udalo sie zdobyc domek na przenocowanie i powrot w niedziele... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A o której godzinie myślisz? (jezeli chodzi o wczesne wstawanie to z tym nie mam problemu :crossy: )Ja bym się wybrał w sobotę i powrót też w sobStartuję około 6 z Jelonek, zabieram po 6 rzepa z Gocławia i o 6:30 ruszam w trasę. Z powrotem w Warszawie (a w zasadzie Sulejówku) chcę być nie później niż o 19:00. Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Niech bedzie o 8 tylko wybierzmy jakies konkretniejsze miejsce spotkania np. na wiertniczej na Orlenie :lapad: . Moze pomyslmy gdyby udalo sie zdobyc domek na przenocowanie i powrot w niedziele... :biggrin: A którędy będziecie ciąć :biggrin: ? - przez Różan może ?, Ostrołęka ?, jeżeli tak to napiszcie o której mniej więcej tam będziecie ? pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tylko najpierw musimy sie zebrac, a tu cos widze lipa... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tylko najpierw musimy sie zebrac, a tu cos widze lipa... :biggrin:No cóż za dużo pomysłów na raz :biggrin:. Ja muszę jechać tak wcześnie żeby nacieszyć się pobytem na miejscu a jednocześnie wrócić o rozsądnej godzinie do Sulejówka. Jeśli nikt się nie zdecyduje jechać o tak wczesnej porze to jadę sam, mogę się dostosować co do miejsca startu. Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No cóż za dużo pomysłów na raz :biggrin:. Ja muszę jechać tak wcześnie żeby nacieszyć się pobytem na miejscu a jednocześnie wrócić o rozsądnej godzinie do Sulejówka. Jeśli nikt się nie zdecyduje jechać o tak wczesnej porze to jadę sam, mogę się dostosować co do miejsca startu. Pozdrawiam,E' A którędy walisz ? do Giza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) A którędy walisz ? do GizaWarszawa - Serock - Pułtusk - Różan - Ostrołęka - Myszyniec - Rozogi - Stare Kielbonki - Nawiady - Mrągowo - Ryn - Wilkasy - Giżycko. Pozdrawiam,E' Edytowane 25 Lipca 2008 przez EARL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Warszawa - Serock - Pułtusk - Różan - Ostrołęka - Myszyniec - Rozogi - Stare Kielbonki - Nawiady - Mrągowo - Ryn - Wilkasy - Giżycko. :P Najciekawsza trasa dobry wybor , tez tak jezdzilem do giżycka niestety tym razem nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Warszawa - Serock - Pułtusk - Różan - Ostrołęka - Myszyniec - Rozogi - Stare Kielbonki - Nawiady - Mrągowo - Ryn - Wilkasy - Giżycko. Pozdrawiam,E' A o której w Różanie będziesz ? tam mógłbym się dopiąć. Np. przy czołgu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dobra deklarowac sie jedziemy o 8 czy nie bo szkoda czasu marnowac... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A o której w Różanie będziesz ? tam mógłbym się dopiąć. Np. przy czołgu :biggrin:Hmm... do przejechania mam jakieś 95 km. Pewnie zejdzie się godzinka z okładem więc powinienem być około 7:30-7:45. Pozdrawiam,E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Hmm... do przejechania mam jakieś 95 km. Pewnie zejdzie się godzinka z okładem więc powinienem być około 7:30-7:45. Pozdrawiam,E" O.k. to zatrzymaj się o 8.00 przy czołgu, czekasz 10 min. jak mnie nie ma - jedziesz dalej :biggrin: , okeyos ? będę niebieskim dl-em pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 O.k. to zatrzymaj się o 8.00 przy czołgu, czekasz 10 min. jak mnie nie ma - jedziesz dalej :biggrin: , okeyos ? będę niebieskim dl-em pozdroOK a gdzie jest czołg :crossy: pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi