Hajduk Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 zapłon jest w jednym punkcie. nie ma żadnej regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zapłon jest w jednym punkcie. nie ma żadnej regulacji zawsze jest jakas regulacja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajduk Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jak mam to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jeżeli przerywa na wysokich i po jakims czasie sie uspokaja to sprawdz wydech. A dokładnie wyczyść go. Ja mam w swoim zapchany i jest to samo. Daj znac co to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajduk Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zdjąłem dyfuzor i zaczą lepiej chodzić.ale nie wiem czy przerywa bo nie moge go wkręcić bo za głożno jest.ale zauważyłem ze on był kiedyś rozcinany.może być wina tego ze jest zbyt pusty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zdjąłem dyfuzor i zaczą lepiej chodzić.ale nie wiem czy przerywa bo nie moge go wkręcić bo za głożno jest.ale zauważyłem ze on był kiedyś rozcinany.może być wina tego ze jest zbyt pusty??dyfuzor z reguły jest pusty bo moto ma mieć jak najlepszy przelot spalin i dyfuzor mu w tym pomaga,a jak byś chciał jezdzić bez dyfuzora to moto bedzie jechało jak mz...a co do zapłonu to można go przestawić jest na 3 śrubach bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajduk Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ale z tego co wiem to dyfuzor jest obity jakąś watą albo siatką stalową a u mnie jest zama blacha. a zapłonu sie przestawie bo jest na 3 śrubach w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Sąsiad ma CRM 125 z '96 i ma pusty wydech. Zero problemów, tylko taki troszkę głośniejszy i śmieszny bardziej 'metaliczny' dźwięk. więc raczej nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajduk Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzięki chłopaki!To był zajbany dyfuzor.i to tylko przez to.teraz to można i polatać ;) Zobaczcie Dyfuzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dzięki chłopaki!To był zajbany dyfuzor.i to tylko przez to.teraz to można i polatać :D Zobaczcie Dyfuzor o fu** niedziwne ze tak bylo, pierwszy raz widze tak zarabany dyfuzor szerokiej dorgi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi