serwient Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Odpuść sobie skuter, lepszy ogar czy simson.A tak na marginesie mój przyszły szwagroszczak ma na handel simka, w zajebistym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trootylo Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ma na handel to super... tylko że ja mieszkam w Kruszwicy... Kuj-pom;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A co to daleko ?Przyjezdzasz handlujesz i wracasz swobodnie na motorowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trootylo Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Zobacz sobie ziomek ile KM od siebie miszkamy... 92,5KM w lini prostej... opłaca mi się jechać wydać na benzynę w dwie strony i dać jeszcze za motor???? no nie wiem..... ale zapytaj się ile chce i jak jest możliwość porób fotki... jak będziesz miałfoty to napisz do mnie na gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A co to daleko ?Przyjezdzasz handlujesz i wracasz swobodnie na motorowerkuhaha, 100km na simku ? to chyba tylko dla kaskaderów :biggrin: To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 koszt 100km to około 60 zł zależy z\ kim gadasz ja załatwiłem transita w gazie więc w twoim przypadku jakieś 120-150 zł w obie strony nie jest źle simki stoją koło 1500 więc to jakieś 10% ceny .......nie opłaca sie jeździć w drugi koniec świata po komarki ogary po 100 zł natomiast po droższe warto..... najgorszy ból jest kiedy dojeźdzasz i widzisz kompletną mine i wracasz z pustymi rękami i masz bezsensowną wycieczke za 150 zł........... "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no właśnie...jak już kupisz to ok ale jak dojeżdżasz na miejsce a tu lipa motor w rozsypce to wtedy jest żal bo za transport i tak płacisz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trootylo Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Przymierzam się już do jakiegoś ogara 205 :bigrazz: bo bardzo długo bym zbierał na Simaka lub jakieś enduro... A tak z Ogarem w gararzu będę mógł jeździć i zbierać na nowy motorower :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 W takim razie temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi