ntv650 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, mam "mały" problem z przednią lagą do mojej hondy VFR 750 z 1988r.Jedna jest ok. ale druga nawet po zmianie uszczelniaczy cieknie. Wyciek jest na tyle duży że cała owiewka jest mokra.W związku z tym moje pytanie: Czy jest możliwość jakiejś naprawy takiel lagi czy trzeba ją wymienić?Jeżeli tak to z jakiego innego modelu hondy będą pasowały do mojej vfr? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, mam "mały" problem z przednią lagą do mojej hondy VFR 750 z 1988r.Jedna jest ok. ale druga nawet po zmianie uszczelniaczy cieknie. Wyciek jest na tyle duży że cała owiewka jest mokra.W związku z tym moje pytanie: Czy jest możliwość jakiejś naprawy takiel lagi czy trzeba ją wymienić?Jeżeli tak to z jakiego innego modelu hondy będą pasowały do mojej vfr?Z góry dziękuję za pomoca na ladze są jakieś głębsze rysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntv650 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Głębokie nie są ale widać jakieś zarysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burojama Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam . Jeśli są widoczne to masz odpowiedż dlaczego cieknie . Rura do polerowania i sprawdzenia na owalność / mogla być prostowana nieumiejętnie /. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi