trajka66 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Siema !!! Ja lece o 15 zbiórka na Jecie na bydgoskiej kto chce niech sie dołącza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) W takim razie to kto mi pożyczy 40 pln - tu naprawdę chodzi o moje zdrowie lub nawet życie :icon_eek: :biggrin: Podobno Brać Motocyklowa jest solidarna :banghead: (coś się wykombinuje... :P ) Choć słabo Cie rozumiem- z drewnem do lasu jechac :) :PBędę miał to na uwadze :) Edytowane 30 Lipca 2008 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Spokojna Twoja Marcyś, flage dowioze osobiscie, jesli wpakuje sie do kogos na tył, lub przekaże komuś od nas z ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Batman, zrzucimy sie po 20zł. Albo jak bede miał wiecej kasy to zafunduje wstęp (tobie) a ty zafundujesz jej:) Czego sie nie robi dla kumpla:) (z którym sie pije piwo w warsztacie:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No widzicie! I sprawa zycia lub zdrowia Batmana rozwiązana! :) Ja lecę w piątek o 10 rano. Jak kto chce to na PW pisać to się zgadamy! Buzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No widzicie! I sprawa zycia lub zdrowia Batmana rozwiązana! :biggrin: Ja lecę w piątek o 10 rano. Jak kto chce to na PW pisać to się zgadamy! Buzka!No, no. Rozwiązała się sprawa przeżycia ale sprawa dalszego życia dopiero teraz się otworzy... No właśnie. A my o której jadymy? Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) No to rozumiem że jesteśmy umówieni, 15 stacja Jet. Pzdr Edytowane 31 Lipca 2008 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tak jest Marcys :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A dlaczego nikt nie chce śmigać o 10 ze mną :D ;) . Ja juz sie pakuje.ostatnie przygotowania. Postaram się zając jakies miejsca namiotowe aby dla każdego starczyło. przyda mi sie jakaś taśma, więc musicie miec zawrotne tempo. Ludzi w tym roku bedzie od cholery i więcej. W środe już było około 30 ludziów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A dlaczego nikt nie chce śmigać o 10 ze mną...A weźmiesz na plecaczka? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jak siądziesz na bagaże to możeeee :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Dwie Jawy będą w Pile ok 16:00 - 16:15. Ktoś będzie w tym czasie startował (niezbyt szybkim motocyklem :icon_razz: )? Edytowane 31 Lipca 2008 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A nie dacie rady być o 15 to bysmy razem polecieli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 właśnie , przecież masz wolne od 7 trajka kto jeszcze jedzie o 15 Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 witam ja o 15 jade po "plecaczka" i mogę być ok. 15.20-15.25 - kto poczeka? ahaSamsung ma flage :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi