ImperatoR Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Słuchajta szlachta (bo przeca każdy swego rumaka posiada), Na weekend szykuje się zlot w Libercu: http://www.motomania.cz/index2.php?id=mmain&m=mmenu&s=msb Może by tak kupą mości Panowie/Panie :crossy: Oczekuję odzewu :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Polecam ten zlot :flesje: super miejsce, w miarę tanio, i z tymi "tunami sexu" wcale nie przesada :smile: PS. Jedna uwaga - kasę, telefon i dokumenty należy nosić przy sobie ;) niestety, zdarzały się przypadki znikania takich rzeczy z namiotów (teren nieogrodzony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
little_sinner Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jakoś mnie te tuny sexy nie zachęcaja :] zostanie szklarska, bo i seksem mnie nie przytłoczy i znajomi beda :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktmmaster Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam , i mam dylemat który wybrać bo ani w Szklarskiej ani w Libercu nie byłem , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no to zróbmy tak laskowi jadą do szklarskiej a "bezlaskowi" jadą na Liberec :buttrock: Olo, może być? pzdr Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 TO SIĘ NAZYWA DOPIERO KOMPROMIS :rolleyes: :buttrock: :evil: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi