smoq73 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gdzie kupie w PL pro-oilera? czy warto zaplacic prawie 2 razy tyle za mozliwosc sterowania z kierownicy?? (w stosunku do scott oilera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Powiem tak:Rest of the World€160.50 + €15.00 p&p = €175.50Excl. all taxes and dutieswg tej strony:http://www.pro-oiler.com/to TROCHE przesada!!! Już wolę do końca życia smarować łańcuch po swojemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja mam scottoilera umieszczonego przy zegarach więc też niejako steruję nim z kierownicy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gdzie kupie w PL pro-oilera? czy warto zaplacic prawie 2 razy tyle za mozliwosc sterowania z kierownicy?? (w stosunku do scott oilera) tylko powiedz mi po co chcesz nim sterować z kierownicy ?? Ja zalewam olej i zapominam o smarowaniu łańcuch .. skupiam się na jeździe a nie na smarowaniu łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie sprawia do dobrego wrażenia - dla mnie zbiorniczek oleju Pro-Oilera wygląda conajmniej nieprofesjonalnie. Jakaś garażowa samoróba. Do tego ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texen Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ja mam scottoilera umieszczonego przy zegarach więc też niejako steruję nim z kierownicy :D mozesz podeslac jakas fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi