Merh Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jedzieta Pany do Biłgoraja na zlota moturowego? szczerze mowiac to frekwencja sprzed roku była conajniej zadowalająca,a i atrakcji nie brakowało. Grupa Lubartów wybija pewnie koło godziny 8 , bo przelotowa bedzie z 70/h (po zabytkowemu) wyjazd pewnie jak zwykle spod lotosu z helikopterem.jak chetni sa,to niech sie tu wpisują.zapewniamy dobre towarzystwo i opieke medyczną (aftys ma apteczke :rolleyes: )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A o której planowany powrót ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 powrót zapewne planowany w niedzielne południe jak wszyscy będą w stanie :banghead: hehe Merhu jak lecicie?to może gdzieś na trasie się podłącze trochę mała przelotowa no ale dam radę może :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jak widze na razie niewielu chetnych? Tez bym sie wybral, najchetniej wlasnie w soboterano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 no i się działo, ekipa znowu nie zawiodła :cool: Ekipa pod flaga bawila się przednio :-)Byle wiecej takich integracyjnych imprez :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 znowu bylo super.dołaczajcie sie lubelacy! warto! jak zmiana pozwoli,to za 2 tyg sandomierz :Dwspaniale było.dawać zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam. A moze za dwa tyg zamiast sandomierza to mazury i gizycko? pokusi sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekbx Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sandomierz 08.08 a na Mazurkach co jest ciekawego?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 25-27.07 XII Miedzynarodowy zlot motocyklowy Twierdza Boyen, Giżycko. Organizator Grupa motocyklowa V-Boyen Warmińsko-Mazurksa strefa Neutralna Żródlo ŚM.Ja napisze tylko tyle ze jest jeden z bardziej znanych zlotow w naszym kraju. Zobaczymy jak sie mi wszystkie sprawy potocza ale jestem na dobrej drodze zeby tam sie wybrac. sorry za ot. juz nie bede tu pisal na temat Gizycka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 na sandomierz pojade ale samochodem.junkers w drodze powrotnej przy 110 sam zahamował...tłokiem.chyba ze byloby 20stC,ale i tak szkoda maszyny.wpakuje bagażi zu roverek,i można smiało drałować przez polske zamykajac stawke motocyklową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wieczorem wrzuce zdjeciatymczasem kilka wg mnie najlepszychSen endurowcaPrawie jak nieboszczykNajładniejszy motocykl zlotuTatra i Darek wiecej bedzie wieczorem jak mi prąd podlacza spowrotem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldbrother Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, wszystko fajnie szkoda , że tak poźno w ogóle dowiedziałem się o grupce lubelskiej z fm-u, a w ogóle miało być spotkanko w sprawie organizacji stowarzyszenia w ridersie, macie jakiś ustalenia pozdr. a w ogóle to żeby ghdzies z wami wyskoczyć to potrzebuję pomocy najlepiej grupki siłaczy od weteranów, podobno w Lubartowie jest ich sporo może kilka uwag technicznych by mi pomogło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Witam, wszystko fajnie szkoda , że tak poźno w ogóle dowiedziałem się o grupce lubelskiej z fm-u, a w ogóle miało być spotkanko w sprawie organizacji stowarzyszenia w ridersie, macie jakiś ustalenia pozdr. a w ogóle to żeby ghdzies z wami wyskoczyć to potrzebuję pomocy najlepiej grupki siłaczy od weteranów, podobno w Lubartowie jest ich sporo może kilka uwag technicznych by mi pomogło, jezeli chcesz przylaczyc sie do stowarzyszenia to serdecznie zapraszamy,napisz mi swojego maila to wysle ci statut i wszelkie info, ewentualnie sie do mnie na gadu odezwij,... A jeżeli potrzebujesz pomocy ludzi od radzieckich weteranow to dobzre tez trafiles :) ,ostatnio lubartów stal sie zagłębiem rusków z koszami,jest ich kilka sztuk, jezdza iamaj sie dobzre :icon_mrgreen: P.S. Zapraszam 27 lipca od godz 14 do lubartowa, Z okazji dni policji odbedzie sie prezentacja motocykli zabytkowych: junaków, M-ek , IŻy, dnieprow i co tam jeszcze chcesz >>> A oto już moje zdjęcia z Biłgoraja <<< Edytowane 15 Lipca 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 braciszku-695761856 podeslij esem swoje imie i ksywe i bedziemy sie dogadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) aftys6 dzięki za zdjęcia:)na tym zdjęciu:http://picasaweb.google.com/Aftys6/ZlotBiG...981775140352242ta z tyłu na niebieskim endurko to ja:) o a tu z tyłu moje endurko:http://picasaweb.google.com/Aftys6/ZlotBiG...984622593466866 Edytowane 20 Lipca 2008 przez Ciemka Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi