Klapek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Właśnie na ''plaży miejskiej" były kiedyś zloty - jest tam miejsce na wszystko. A do tego fajny pomost na którym "dawno temu" koleś wystrzelił japonią w jezioro :) Kwidzyn pojedzie i sprawdzi Tych nowych organizatorów - jak Nas nie wyrzucą w sobotę to znaczy że git chłopaki zwieli się za robotę :crossy: edit: rozmawiałem wieczorkiem z Bashi'm (organizatorem) - wstęp 35zł w tym blacha, na miejscu będzie żarcie także luz. Zapakowałem do torby na zbiornik litr Rakiji - kto mnie znajdzie ten się najebie :lalag: Pozdro all :flesje: Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Właśnie zamówiłem prawe lusterko i klamkę od hamulca przedniego - gnaty bolą dalej :notworthy: Kto widział czerwoną dziewiątkę jadącą bez kierowcy ten wie co się działo hiehie Gratuluję organizatorom udanej imprezy - warto było jechać, marznąć i niszczyć sprzęta :banghead: A 1st miejsce w zawodach strzeleckich (kbks) sprawiły że jestem dumny z siebie :cool: Aż się wierzyć nie chce że można za wpisowe 35zł dać w zamian:- blachę zlotową- koszulkę- gorącą zupę 24h/dobę- koncerty- streptease z profesjonalną laseczką- strzelnicę za darmo- dziesiątki kilogramów cennych i fajnych prezentówGratuluję panowie!!! Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Klapek jak to jest z tym strzelaniem u ciebie bo mnie to nurtuje jak tam kosa mam nadzieje że ci służy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Klapek jak to jest z tym strzelaniem u ciebie bo mnie to nurtuje jak tam kosa mam nadzieje że ci służy .Tak jak Ci wcześniej powiedziałem - strzelam tylko z wydechów :biggrin: Nigdy nie strzelałem z broni palnej długiej - czasem "pluje" pneumatykiem ale bardzo rzadko.Jak to powiedział kolega myśliwy: "nigdy nie strzelałeś to się nie spodziewasz ze jest dobrze i jesteś na luzie - szczęście początkującego" :biggrin: Co do "kosy" to przyda się na ryby - dzięki :P Pozdro all :icon_razz: Edytowane 1 Września 2008 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi