Ziuteek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Panowie szukalem, nie znalazlem, ile kosztuje oplacenie motorowera (simson) ktory nie byl oplacany, jestem w kropce.Gdzie jest najtaniej?Mam na siebie auto oplacane rok, niemam 25lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Panowie szukalem, nie znalazlem, ile kosztuje oplacenie motorowera (simson) ktory nie byl oplacany, jestem w kropce.Gdzie jest najtaniej?Mam na siebie auto oplacane rok, niemam 25lat.Pamiętaj że nie masz zniżek.Po drugie policz:ilość lat kiedy nie był płacony * cena OC + odsetki + cena OC na teraz Zobacz liberty direct, link4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 nie byl oplacany od maja tego roku, jak jest skladka podstawowa na motorower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No zależy też czy nowy czy używany jak jak ubezpieczałem swój to pani z PZU powiedziała mi ze jak jest nowy to jest troche taniej, niż używka.Spróbój popytac w Liberty, Link4. Możesz znajdzieć fajną niedroga oferte z niewielką składką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Prosze o zamkniecie tematu, jest on kontynuowany w dziele Prawo/przepisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi