Ziuteek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Mowie odrazu ze szukalem,ile wyniesie oplacenie motorowera simsona, nie byl oplacany miesiac?Gdzie najtaniej?Mam na siebie auto juz rok ubezpieczone, niemam 25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 bedzie to taka kwota która Cie napwno rozsmieszy ok 50zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A jak jest podstawowa skladka na motorower, Ja niemam 25 lat wiec chyba zwyzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja za swojego derbiaka placiłem 140zl...NW i OC za 2osoby i znizki 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 w pzu około 50 - 60 zł - OC i NW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To tak panowie w pzu podstawowa skladka 50zl, najtaniej gdzie znalazlem.Ja zaplacilem 100zl, bo 50% zwyzki za wiek mniejszy niz 25lat.Te zwyzki za wiek sa poprostu chore :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja kiedy rejestrowałem to na współwłaściciela z ojcem i 36 zł OC + NW. Chyba najlepszy sposób. Tobie zniżki lecą i masz tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warcaby88 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja czytałem gdzieś tutaj że w Link4 jest szansa na ubezpieczenie. Ktoś sprawdzał może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi