zwirson Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Sladów hamowania nie było, bo ja próbowałem go wyminać, motocykl po uderzeniu wylądował max 2-3 metry od samochodu (więc faktyczne prędkosc była kosmiczna). Dziś dzwoniłem na policję i babka powiedziała mi że we wtorek lub w środe przydziel mi kogos kto sie zajmie moją sprawą i wtedy dostane prawdopodobnie dane tego dziadka i spróbuje z nim pogadac. Postraszę go ze sprawe i tak przegra, a potem że ja mu wytocze sprawe z powództwa cywilnego. Mam nadzieje, że zmięknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ja tam napisze tylko powodzenia, i cieszyć sie że cały jesteś chociaż pewnie zdrowie cie średnio interesowałało na miejscu a bardziej co ze sprzętem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 badz cierpliwy. Mam nadzieje ze dostaniesz jakies odszkodowanie, i ze wina bedzie na dziadziusia :biggrin: A tak szczerze to ile jechałes ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 badz cierpliwy. Mam nadzieje ze dostaniesz jakies odszkodowanie, i ze wina bedzie na dziadziusia :biggrin: A tak szczerze to ile jechałes ;> ? napewno dostane najpierw zdrowotne odszkodowanie z NW. A za motocykl z Oc gościa to zależy od tego czy sie przyzna czy nie. Bo jak nie to troche to potrwa. Ile mogłem jechac jezeli motcykl wylądował 2 metry od samochodu, a samochód mnie nie wychamował bo stuknął mnie w bok. Jechałem napewno poniżej 50 km/h. chociaż pewnie zdrowie cie średnio interesowałało na miejscu a bardziej co ze sprzętem :> Noga bolała jak cholera, ale serce bolało jeszcze bardziej jak patrzyłem jak Hondzia leży na torach tramwajowych i płacze (wyciekał olej) :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dobrze ze nic ci sie nie stalo, to jest najwazniejsze. Powodzenia w zalatwianiu sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dokladnie, dobrze ze caly jestes. A jak Hondzina, do poskladania? Odczuwam zainteresowanie, bo wyglada identycznie jak moja :flesje: Powodzenia w walce z dziadem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dokladnie, dobrze ze caly jestes. A jak Hondzina, do poskladania? Odczuwam zainteresowanie, bo wyglada identycznie jak moja :biggrin: Powodzenia w walce z dziadem:) Motocykl obejrzałem i uszkodzeniu uległy...-obydwie boczne owiewki-zadupek-prawy plastik miedzy zadupkiem a owiewką-tłumik-lewy podnóżek (podobnie jak ostatnio ułamał mi sie prawy) :crossy:-dzwignia zmiany biegów-stopka boczna i centralna-bak-kierownica - pokrzywiona-pokrywa lewa silnika pęknięta, prawa zarysowana więcej grzechów nie pamietam, nie wiem czy z ramą wszystko wporządku, ale raczej tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 zwirson sory za OT ale czy ty czasem nie jechałeś na start sezonu do Częstochowy z grupą startującą spod zajazdu nadarzyńskiego? szybkiego powrottu do zdrowia i składania CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 zwirson sory za OT ale czy ty czasem nie jechałeś na start sezonu do Częstochowy z grupą startującą spod zajazdu nadarzyńskiego? szybkiego powrottu do zdrowia i składania CB tak to byłem ja. A Ty CeBule juz odblokowałes?? Pozdro 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi