Skocz do zawartości

A jednak mnie tez dopadło....

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sladów hamowania nie było, bo ja próbowałem go wyminać, motocykl po uderzeniu wylądował max 2-3 metry od samochodu (więc faktyczne prędkosc była kosmiczna).

Dziś dzwoniłem na policję i babka powiedziała mi że we wtorek lub w środe przydziel mi kogos kto sie zajmie moją sprawą i wtedy dostane prawdopodobnie dane tego dziadka i spróbuje z nim pogadac. Postraszę go ze sprawe i tak przegra, a potem że ja mu wytocze sprawe z powództwa cywilnego. Mam nadzieje, że zmięknie..

badz cierpliwy. Mam nadzieje ze dostaniesz jakies odszkodowanie, i ze wina bedzie na dziadziusia :biggrin: A tak szczerze to ile jechałes ;> ?

napewno dostane najpierw zdrowotne odszkodowanie z NW. A za motocykl z Oc gościa to zależy od tego czy sie przyzna czy nie. Bo jak nie to troche to potrwa.

Ile mogłem jechac jezeli motcykl wylądował 2 metry od samochodu, a samochód mnie nie wychamował bo stuknął mnie w bok. Jechałem napewno poniżej 50 km/h.

chociaż pewnie zdrowie cie średnio interesowałało na miejscu a bardziej co ze sprzętem :>

Noga bolała jak cholera, ale serce bolało jeszcze bardziej jak patrzyłem jak Hondzia leży na torach tramwajowych i płacze (wyciekał olej) :biggrin:

:buttrock:

Dokladnie, dobrze ze caly jestes. A jak Hondzina, do poskladania? Odczuwam zainteresowanie, bo wyglada identycznie jak moja :biggrin: Powodzenia w walce z dziadem:)

Motocykl obejrzałem i uszkodzeniu uległy...

-obydwie boczne owiewki

-zadupek

-prawy plastik miedzy zadupkiem a owiewką

-tłumik

-lewy podnóżek (podobnie jak ostatnio ułamał mi sie prawy) :crossy:

-dzwignia zmiany biegów

-stopka boczna i centralna

-bak

-kierownica - pokrzywiona

-pokrywa lewa silnika pęknięta, prawa zarysowana

więcej grzechów nie pamietam, nie wiem czy z ramą wszystko wporządku, ale raczej tak...

zwirson sory za OT ale czy ty czasem nie jechałeś na start sezonu do Częstochowy z grupą startującą spod zajazdu nadarzyńskiego?

szybkiego powrottu do zdrowia i składania CB

tak to byłem ja. A Ty CeBule juz odblokowałes??

Pozdro 500