pyra.pl Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 maro1970 jeżeli chodzi faktycznie o tempomat -a nie termostat :laugh: - to polecam http://www.lidor.pl/tempomat-motocyklowy-ky-6218.html chyba że chcesz wydać więcej kasy, to wyższe modele tej firmy i ................................................... PRAWA w górę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Chodzi mi o tempomat a powodem myśli o zakupie jest to że strasznie mi ręka a raczej dłoń cierpnie od manetki gazu, po dłuższej trasie trace czucie,jest to cholernie uciążliwe,myślałem też o zmianie manetek na grubsze może to coś pomoże.Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pomysł pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Poszukaj w temacie VTX-a tam się ktoś ogłaszał ,że robi tempomaty elektroniczne,Działają doskonale choć trochę kosztują.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/154260-tempomat-motocyklowy/?hl=%2Btempomat+%2Bw+%2Bvtx-ie Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 i wg mnie tempomat tylko taki który pozwoli puścić kierownicę- mam wersję najtańszą ale spełnia swoje zadanie b.dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombers Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Chodzi mi o tempomat a powodem myśli o zakupie jest to że strasznie mi ręka a raczej dłoń cierpnie od manetki gazu, po dłuższej trasie trace czucie,jest to cholernie uciążliwe,myślałem też o zmianie manetek na grubsze może to coś pomoże.Jeżeli ktoś ma jakikolwiek pomysł pisać.Mam dość grube manetki gazu od Cobry i też mi dłonie cierpną. Myślę o założeniu mechanicznego tempomatu i mieć możliwość opuszczenia ręki do dołu co wpływa na lepsze ukrwienie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 czołemod kilku lat jeżdżę z tempomatem który pokazał pod linkiem Pyrakupiłem tu:http://www.cruisercustomizing.com/universal-cruise-control-metric-cruisers-with-1-inch-bars/part/VC-07-4041świetny, prosty, bezawaryjnyNa długich przebiegach po prostu wygodnie zablokować rollgaz i dać dłoni odpocząć.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) witam zastanawiam sie nad zakupem bagznika do oryginlanego oparcia, co mozecie polecic?jakie macie w swoich MS-ach? zycze wszystkim wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku Edytowane 25 Grudnia 2013 przez erykma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Poszukaj w temacie VTX-a tam się ktoś ogłaszał ,że robi tempomaty elektroniczne,Działają doskonale choć trochę kosztują. http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/154260-tempomat-motocyklowy/?hl=%2Btempomat+%2Bw+%2Bvtx-ieFajny ten tempomat tego gościa ale cena zabiła mój zapał,700 zeta :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 jakos tu strasznie cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 jakos tu strasznie cichowszyscy jeżdżą, pogoda jest nijaka ,ale jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 moja maszyna przygotowana do wiosny, wymieniony olej w silniku i lagach, regulacja zaworów,wymiana na mocniejszą sprężynę z tyłu, trochę wiecej światła :rolleyes: wskaźnik zapiętego biegu i jeszcze coś tammm.............................przykryta włóknina coby sie nie zakurzyła, na podnośniku........czeka wiosny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Na bogato, coś robiłeś sam czy prace zlecone? ja póki co wyczyściłem i sprawdziłem aku, mam lekkie pocenie przy górnym króćcu wychodzącym z chłodnicy.Zbieram się do niemal identycznej listy jak Twoja Zakupiłem deflektory mam nadzieję że ich działanie nie jest przereklamowane ;) Pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A ze sie tak zapytam, jest ktos z okolic Nowego Sacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombers Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 P moja maszyna przygotowana do wiosny, wymieniony olej w silniku i lagach, regulacja zaworów,wymiana na mocniejszą sprężynę z tyłu, trochę wiecej światła :rolleyes: wskaźnik zapiętego biegu i jeszcze coś tammm.............................przykryta włóknina coby sie nie zakurzyła, na podnośniku........czeka wiosny :biggrin:Zamieść jakieś foto jak podrasowałeś moto. A przy okazji ma ktoś z kolegów obrotomierz na swojej maszynie? Mam zamiar zainstalować u siebie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odpalacie swoje maszyny co jakis czas czy lepiej tego nie robić,różne opinie są na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi