erykma Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja powoli zaczynam juz myslec, co nowego dolozyc do moto, na poczatek pewnie wymienie manetki i klakson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja czekam na moto weteran bazar w Łodzi . Pewnie coś mi się tam rzuci w oczy i wtedy coś pokombinuje Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 posty dot. kasków zostały przeniesione do odpowiedniego wątku w dziale co, jak kupić. proszę korzystać z podziału forum, bo się bajzel robijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 idąc tym tokiem, to opony do opon, klaksony do klaksonów, szyby do...............zebrała się grupa, która łączy xvs 1300 i będą się takie krótkie wątki rozwijaćale Ty tu rządzisz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jeszua człowieku nie żebym się czepiał ale to było luźne pytanie o kask w gronie ludzi którzy jeżdżą na tym samym motorze raptem 7 wypowiedzi z czego dwie były w formie żartu a ty to przerzuciłeś do tematu o kaskach gdzie ludzie rozmawiali sobie ciągnąc temat o całkowicie czymś innym a teraz muszą przeszukać dwie albo trzy strony żeby wrócić do swojego tematu bo ty robisz porządek wrzucając im znienacka kilka wypowiedzi, moim zdaniem robisz większy bajzel lepiej to wywalić w eter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk69 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich. W zeszłym roku przesiadłem się z maraudera na Royal stara i mam pytanko gdyż w przednim błotniku mam dziury po chromowanych elementach ale nigdzie nie mogę dostać oryginalnych (musiałbym dorwać gdzieś ubrany przedni błotnik w motorze na części ale narazie nic takiego nie znalazłem) może macie jakiś pomysł jak zasłonić te dziurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) cześć fizyk69 , troszeczkę źle trafiłeś - jesteś na forum XVS 1300 Midnight Star vel V-Star, a posiadasz XVZ 1300 Royal Star. A w twojej sprawie polecam Kuźnię Motocyklową lub RoadStyler tam szukaj relingów, inne "ozdoby" zobacz Lidor. Oczywiście porządny lakiernik też Ci te dziury zlikwiduje. Edytowane 10 Lutego 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Rzadko sie zdarza zeby Gwiazdka byla w planie, a tu prosze, sie natknalem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) i jeszcze coś :biggrin: http://24.media.tumb...p9d4wo1_500.png Edytowane 10 Lutego 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 i jeszcze coś :biggrin: http://24.media.tumb...p9d4wo1_500.png Taka szyba by mi sie przydala, huehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 i jeszcze coś :biggrin: http://24.media.tumb...p9d4wo1_500.pngTaka sama jak moja (oczywiście YAMAHA) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Taka szyba by mi sie przydala, huehueszyba jak szyba ale ja bym wolał taki plecaczek :icon_razz: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk69 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 cześć fizyk69 , troszeczkę źle trafiłeś - jesteś na forum XVS 1300 Midnight Star vel V-Star, a posiadasz XVZ 1300 Royal Star. A w twojej sprawie polecam Kuźnię Motocyklową lub RoadStyler tam szukaj relingów, inne "ozdoby" zobacz Lidor. Oczywiście porządny lakiernik też Ci te dziury zlikwiduje.Wiem że to nie do konca dobry adres ale zawsze jakiś star w nazwie daje pewne nadzieje dzięki za odpowiedź pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ale towarzystwo w sen zimowy zapadło... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 dokladnie, wszyscy zimuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi